Katalóg

Franke GmbH

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Ľahké ložisko od Franke GmbH

Dotaz na produkt  

Kompetencie v oblasti ľahkých konštrukcií

Vďaka patentovanej technológii ponúkajú ložiská Franke s drôtenou dráhou maximálnu konštrukčnú slobodu bez toho, aby bola ohrozená ich nosnosť.

Konštrukciu obalu možno realizovať z rôznych ľahkých materiálov a jeho geometriu možno optimálne prispôsobiť príslušnej aplikácii.

Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam s navrhovaním individuálnych riešení ložísk vám vieme poskytnúť optimálnu podporu v otázkach ľahkých konštrukcií - od vývoja až po montáž sú vám naši odborníci vždy k dispozícii a poskytnú vám kompetentnú pomoc.

Výhody ľahkých ložísk Franke

Vďaka použitiu ultraľahkých materiálov a najmodernejších výrobných postupov umožňujú ľahké ložiská Franke výraznú úsporu hmotnosti, energie a priestoru. Princíp vložených drôtených dráh Franke zaručuje, že tuhosť a maximálna presnosť sú napriek tomu zachované - počas celej životnosti. Zaručuje tiež optimálne prispôsobenie vašej aplikácii.

Ďalšie informácie

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Valivé ložisko s drôtenou klietkou

Valivé ložisko s drôtenou klietkou

Ložiská Franke Wire Race sa dodávajú buď samostatne ako ložiskové prvky (iba obežné krúžky, valivé prvky, klietka), alebo spolu s konštrukciou ako ložiskové zostavy pripravené na p...

Valivé ložisko s drôtenou klietkou

Ľahké ložiská od spoločnosti Franke najvyšší výkon pri minimálnej hmotnosti

Vďaka použitiu ultraľahkých materiálov a najnovších výrobných postupov umožňujú ľahké ložiská o...

valivé ložiská s priamym pohonom (LER)

Ložiskové prvky Franke typu LER sú vhodné pre stredné rýchlosti otáčania a presnosti. Presvedčia hladkým chodom, vysokou dynamikou a kompaktným montážnym priestorom. Vďaka rovným styčným plochám sa...