Katalóg

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Späť na zoznam

Zirkón-oxidová keramika od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Vývoj zirkónia v oblasti CAD/CAM materiálov sa v posledných rokoch prudko zvýšil. Jedným z hlavných pokrokov je prístup k novým, priemyselne prefabrikovaným materiálom, ktoré umožňujú zvýšenie kvality vďaka automatizácii, ako aj vysokú reprodukovateľnosť. V oblasti materiálov CAD/CAM sa osvedčil oxid zirkoničitý. Dnes sú symbolom pevnosti a veľmi vysokej estetiky.

Keď sme hľadali partnera, ktorý by nám ponúkol možnosť rozšíriť naše portfólio o tento veľmi zaujímavý sektor, našli sme to, čo sme hľadali, v spoločnosti pritidenta® GmbH. Okamžite nás presvedčili nielen vysokokvalitné výrobky, ale aj politika spoločnosti, ktorá je absolútne v súlade s politikou spoločnosti Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH vyvíja výrobky pre zubných technikov a zubných lekárov, ktoré spájajú vysokú estetiku s efektívnou výrobou a automatizáciou v sektore CAD/CAM. Cieľom je ponúknuť našim zákazníkom vysokokvalitné riešenia za primeraný pomer ceny a výkonu. CAD/CAM materiály z dentálneho zirkónu sa vyrábajú výlučne v Nemecku: "Made in Germany"!

Popis materiálu
Všetky priti®multidisc ZrO2 sú vyrobené z materiálov vysokej čistoty. Certifikovaný proces jednoosého lisovania s následnou izostatickou rekompresiou ponúka najvyšší stupeň bezpečnosti. Vysoko zhutnené zirkónové sondy zaručujú definované zmrštenie pri spekaní, ako aj perfektné výsledky frézovania, a tým aj základ pre esteticky kvalitný a cenovo výhodný výsledok.

Dotaz na produkt