Katalóg

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Späť na zoznam

Vysoko výkonné plasty pre protetiku od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Moderné vysoko výkonné živice pre technológiu CAD/CAM

Rozmanitosť produktov v zubnej technike sa od zavedenia technológie CAD/CAM takmer rozrástla. Aj v prípade akrylových materiálov pre širokú škálu aplikácií je ponuka polotovarov a polotovarov obrovská. existujú však veľké rozdiely v kvalite, ktoré navonok nie sú viditeľné a ktoré sú spôsobené najmä výrobným procesom.

Vzhľadom na naše vysoké štandardy kvality sme sa rozhodli v tejto oblasti používať vysokokvalitné termoplasty spoločnosti DentalPlus GmbH. So spoločnosťou DentalPlus sme už dlhé roky spojení prostredníctvom procesu vstrekovania a materiály vo forme kaziet a ich biokompatibilitu poznáme už dlhší čas. Prostredníctvom patentovaného procesu sa spoločnosti DentalPlus podarilo splniť tieto požiadavky aj vo forme polotovarov. Neustály výskum a ďalší vývoj dokazujú extrémnu homogenitu, presnosť uloženia bez medzier, vysokú pevnosť v zlome a ohybe, ako aj dlhoročnú farebnú stálosť. "Živice DentalPlus" tiež znamenajú: najvyššiu telesnú znášanlivosť a fyziologickú neškodnosť, osvedčené aj u citlivých pacientov, vynikajúcu estetiku a dlhodobú trvanlivosť - a samozrejme "Made in Germany"!

Oblasť použitia vysokoúčinných akrylových materiálov v zubnej technike sa už neobmedzuje len na dočasné výplne. Úplné a čiastočné zubné náhrady, korunky a mostíky, dlahy, modelové odlievanie a technika zapínania, plne anatomické dlhodobé provizóriá - podľa indikácie si vyberte medzi Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® alebo PMMA Economic Line.

Dotaz na produkt