Katalóg

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Späť na zoznam

Electroplating systems od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Technológia elektroformovania
Najjednoduchší spôsob výroby samonosných kovových rámov elektrochemickým procesom, bez odlievania, spekania a bez nákladných investícií do zariadení - tak chápeme pojem "elektroformovanie". Takpovediac "celkom náhodou" dosahuje Gramm Electroforming System (GES) vysoko estetické, presné a reprodukovateľné výsledky, potvrdené uznávanými vedcami v oblasti materiálov a klinikami.

Už v roku 1989 dosiahla spoločnosť Gramm GmbH zásadný prielom na trhu zubného lekárstva s GAMMAT 12, prvým plne automatickým elektroformovacím zariadením. V nasledujúcich desaťročiach sa toho v zubnej technike a tiež vo vývoji dentálnych zariadení udialo veľa. Maximálna ekonomická efektívnosť pri čo najnižšej investícii, ako aj presnosť a biokompatibilita sa stávali čoraz atraktívnejšími pre zubného technika, zubného lekára a v neposlednom rade aj pre pacienta.

Túto výzvu sme s radosťou prijali, a tak sa elektroformovacia technika etablovala ako líder na svetovom trhu. Dnes môžeme povedať, že v budúcnosti budeme tieto skupiny výrobkov okolo elektroformovacieho systému vyrábať vo vlastnej spoločnosti a pokračovať tak v brilantnom triumfálnom pochode v oblasti zubnej techniky. Najlepšie na tom je, že srdce systému sa stále volá GAMMAT®optimo 2!

Súčasná jednotka pre GES GAMMAT®optimo 2 je dobre zavedená v celom Nemecku našimi obchodnými zástupcami. Mimoriadne jednoduchá obsluha prináša perfektné výsledky pri zhotovovaní kombinovaných zubných náhrad na zirkóniových, drahých a nedrahých kovových dentálnych zliatinách s nízkym použitím zlatého kúpeľa. Funkcia recyklácie integrovaná v prístroji spracuje aj tie najmenšie zvyšky zlata - hospodárne, vypočítateľné, presvedčivé!

Dotaz na produkt