Katalóg

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Späť na zoznam

Nástroje pre zubné lekárstvo od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Keramická súprava nástrojov
Táto keramická súprava nástrojov je kompletná so všetkými nástrojmi a je k dispozícii v dvoch verziách: Buď s kefou Kolinsky, alebo vo verzii s exkluzívnou kefou N.era. Rovnako ako pri všetkých nástrojoch Smile Line sa všetky nástroje skladajú z jednotlivých dielov, ktoré možno zakúpiť samostatne.

Súprava nástrojov na depiláciu
Súprava nástrojov kompletná pre vašu depiláciu, vybavená exkluzívnymi nástrojmi vyrobenými v Európe. Samozrejme, tieto nástroje sa dajú aj rozobrať a príslušné jednotlivé diely sú k dispozícii samostatne - rozumná investícia!

Kompozitná súprava nástrojov
Tak ako všetky súpravy nástrojov, aj kompozitná súprava je úplne modulárna. Okrem kompletných nástrojov v nej nájdete aj jednu rukoväť na vytvorenie vášho osobného obľúbeného nástroja!

Micro-Vibes 2
Multifunkčný nástroj vo veľkosti pera na miešanie keramických materiálov, zhutňovanie voľných priestorov atď. Excenter v mikromotore zabezpečuje mikrovibrácie pre presnosť a dokonalosť pri jemnej práci s keramikou.
K dispozícii v sade, s nástavcom na špachtľu, nástavcom na dvojitý hrot a batériou. Ako príslušenstvo v sade alebo jednotlivo je možné objednať 3 ďalšie nástavce na špachtľu.

Skrutkovače na implantáty
Súprava skrutkovačov na implantáty je vybavená 8 rôznymi skrutkovačmi v štandardnej dĺžke. Hliníková kocka je eloxovaná (prírodná), voliteľne je k dispozícii aj v čiernom eloxe. Na personalizáciu je možné objednať skrutkovače s rukoväťou alebo bez rukoväte, prípadne s drevenou rukoväťou; kocku je tiež možné vybaviť podľa vašich potrieb.

SIDEKICK
Súprava skrutkovačov na implantáty SIDEKICK obsahuje 9 modelov (každý v 3 dĺžkach), ktoré sú kompatibilné s poprednými systémami implantátov na trhu.
K dispozícii vo verzii "Basic" s jednou skrutkovacou hlavou v štandardnej dĺžke pre každý systém (9 ks) alebo ako "Master" s tromi rôznymi dĺžkami pre každý systém (27 ks).

Dotaz na produkt