Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Späť na zoznam

Hroty pre pipety (epT.I.P.S.® BioBased) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased v objemoch do 1 250 µl otvára nové dvere, aby bola laboratórna práca oveľa udržateľnejšia bez toho, aby boli ohrozené výsledky experimentov. Vďaka použitiu polyméru druhej generácie na biologickej báze vyrobeného z minimálne 90 % z obnoviteľných surovín (napr. odpad a zvyšky z rafinácie rastlinných olejov alebo použitý kuchynský olej) sa výrazne znížila uhlíková stopa týchto pipetovacích špičiek a filtračných pipetovacích špičiek súvisiaca s výrobkom. "Všeobecné certifikáty kvality" o dodržiavaní noriem a všeobecných požiadaviek na kvalitu, certifikáty čistoty špecifické pre jednotlivé výrobky a šarže, ako aj "ACT certifikáty" (nezávislá certifikácia vplyvu na životné prostredie od My Green Lab) potvrdzujú dobre známu kvalitu produktov, ktorú môžete očakávať od pipetovacích špičiek Eppendorf. K tomu sa pridáva faktor udržateľnosti, ktorý sa pri pravidelnom používaní týchto pipetovacích špičiek a filtračných pipetovacích špičiek prejaví vo výrazne zníženej uhlíkovej stope vášho laboratória.

Rovnako ako naše fosílne polypropylénové špičky, aj tieto špičky sú vyrábané podľa mimoriadne vysokých štandardov kvality a čistoty a sú navrhnuté tak, aby pokryli všetky špecifické požiadavky vašich vzoriek. Pipetovacie špičky epT.I.P.S.® BioBased, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- a ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filtračné pipetovacie špičky vyžadujú menej sily na nasadenie a vysunutie, pričom úplne tesnia a dokonale dopĺňajú vaše pipety Eppendorf, s ktorými tvoria plne integrovaný pipetovací systém ponúkajúci maximálnu presnosť, správnosť a reprodukovateľnosť. Optimálne dopĺňajú váš pracovný postup. Okrem toho vás podporujú v tom, aby vaše laboratórium bolo výrazne šetrnejšie k životnému prostrediu.
Odkedy spotrebný materiál zo skla vytlačil plastový spotrebný materiál na báze ropy, stal sa v laboratóriách na celom svete nenahraditeľným: Poskytujú štandardy kvality potrebné v čoraz náročnejšom výskume. V tom spočíva rastúca výzva z hľadiska udržateľnosti. Preto sa spoločnosť Eppendorf zameriava nielen na vývoj nových výrobkov, ale aj na nové, ekologickejšie materiály. Dokonca sa nám podarilo nájsť polypropylén na báze obnoviteľných surovín, ktorý teraz používame na výrobu novej generácie pipetovacích špičiek.

Pipetovacie špičky na biologickej báze sa nielenže vyrábajú z udržateľnejšieho východiskového materiálu, ale teraz sú k dispozícii aj vo variante na opakované nabíjanie, ktorý spĺňa rovnaké požiadavky na čistotu a sterilitu ako bežné jednorazové stojany. Tento variant opakovaného nabíjania šetrí až 54 % fosílnych plastov v porovnaní s bežnými stojanmi a výrazne znižuje množstvo laboratórneho odpadu. Nové reloadery dokonale zapadajú do dobre známeho epT.I.P.S.® Boxu 2.0.

. Oba body - biosurovina pre pipetovacie špičky a výrazne znížené používanie plastu pre reloadery - tak prispievajú k zlepšeniu CO2 bilancie laboratória a k zníženiu množstva laboratórneho odpadu.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Hroty pre pipety

Hroty pre pipety (epT.I.P.S.®)

S epT.I.P.S. - originálnym "Totally Integrated Pipetting System" od spoločnosti Eppendorf - sú špičky optimálne prispôsobené pipetám Eppendorf a, samozrejme, spĺňajú aj požiadavky normy EN ISO 8655...

Tipy na filtre (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Filtračné špičky Dualfilter T.I.P.S. - dokonalá ochrana pipiet a vzoriek pred nežiaducou a nepozorovanou kontamináciou aerosólmi, kvapkami a postriekaním.

filtračné špičky ep Dualfilter...