Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Izolátory APU od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  


Drôtené pletivo je možné vyrobiť v mnohých tvaroch a veľkostiach, aby vyhovovalo vašim špecifickým potrebám. Pomocné pohonné jednotky (APU) sú len jedným z príkladov výrobkov, ktoré môžu ťažiť z použitia technológie drôtených sietí. Jej vysoké tlmiace vlastnosti a nelineárne pruženie chránia APU pred účinkami náročného výkonu a drsného prostredia. Izolátory APU môžu zabrániť predčasnému poškodeniu zariadenia, zlepšiť úroveň výkonu a predĺžiť životnosť, najmä v prípadoch, keď by podmienky brzdili možnosti štandardného elastoméru.

Izolátor APU Enidine ponúka vynikajúce vlastnosti odolnosti voči teplu a korózii, aby odolal širokému rozsahu podmienok prostredia vrátane prevádzkových teplôt až do 800 ºF. Najlepšie zo všetkého je, že je odolnou alternatívou k štandardnému elastomérovému izolátoru.

V systémoch izolátorov APU sa čoraz častejšie používajú elektronické komponenty, ktoré môžu byť citlivé na vibrácie. S cieľom predĺžiť životnosť týchto LRU môže spoločnosť Endine navrhnúť, otestovať a vyrobiť montážne konzoly s integrovanou izoláciou. Tieto držiaky sú navrhnuté tak, aby tlmili bežné prevádzkové frekvencie a zároveň odolávali silnému zaťaženiu spôsobenému situáciami s vysokou G.

Dotaz na produkt