Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Elastomerové koncovky tyčí od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  


Výrobcovia komerčných a obranných lietadiel musia vyrábať lietadlá, ktoré ponúkajú odolnú podporu pre vnútorné servisné vybavenie a zároveň zabezpečujú čo najpokojnejšiu kabínu pre cestujúcich a posádku. Vrchné odkladacie schránky a iné konštrukcie sa musia prispôsobiť zmenám v usporiadaní a zároveň znížiť hluk prenášaný konštrukciou počas letu, ktorý môže rušiť cestujúcich a znižovať výkon lietadla. Na splnenie týchto a ďalších aplikačných parametrov vyvinula spoločnosť Enidine skupinu inovatívnych výrobkov s elastomérovými koncovkami tyčí. Ich všestranná konštrukcia účinne podporuje nosnosť, ponúka odpustenie zarovnania, odoláva radiálnym vytláčacím silám a znižuje vysokofrekvenčný hluk o 20 dB alebo viac.

Koncovky tyčí Enidine sú vyrobené zo špeciálne vyvinutého elastoméru, zaliateho medzi alodom potiahnutou hliníkovou alebo nerezovou vnútornou a vonkajšou dráhou asférickej koncovky tyče.

Tento špeciálny elastomér má jedinečné prevádzkové vlastnosti, čím vzniká diel, ktorý je vysoko odolný s vynikajúcimi vlastnosťami izolácie hluku. Komponenty z ľahkého hliníka 7075-T6 poskytujú koncovke tyče schopnosť prenášať vysoké medzné zaťaženie s vysokým pomerom pevnosti a hmotnosti, ktorý sa vyžaduje pri kritických aplikáciách v komerčných lietadlách.

Dotaz na produkt