Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Späť na zoznam

PCR (Mastercycler® X40) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Eppendorf Mastercycler X40 vedie vašu štandardnú PCR do novej éry. Jeho futuristický dizajn sa spája so známou kvalitou. Výkon spoľahlivého hliníkového bloku je vyvinutý pre vynikajúcu teplotnú homogenitu. Gradient s 12 kolónami ponúka rýchlu optimalizáciu PCR. Programy zo starších modelov Mastercycler je možné jednoducho importovať. Pomocou funkcie migrácie programov môžete preniesť protokoly z iných modelov cyklérov, aby ste mohli hneď začať. Všetko programovanie sa vykonáva rýchlo, intuitívne a pohodlne prostredníctvom dotykového displeja so skleneným povrchom odolným voči chemikáliám a osvedčeného používateľského rozhrania, ktoré sa používa aj pre Mastercycler X50. Rukoväť sa dá ovládať jednou rukou a kryt SafeLid sa automaticky prispôsobí tak, aby na vaše vzorky vyvíjal dokonalý tlak na ochranu pred odparovaním. Nezáleží na tom, či používate 0,1 ml, 0,2 ml skúmavky a prúžky skúmaviek alebo PCR platne. Možno použiť akýkoľvek typ PCR platne - so sukňou, s polosukňou a bez sukne.

Na monitorovanie a auditovanie môžete Mastercycler X40 pripojiť priamo k systému Visonize LabSuite a pripojením viacerých palubných zariadení Eppendorf Visionize môžete svoje laboratórium premeniť na digitálne laboratórium.

To všetko v termocykléri, ktorý je len o niečo väčší ako list papiera a váži len 7,25 kg.

Udržateľnosť je nevyhnutnosťou, preto sa Mastercycler X40 dodáva v stabilnej, ochrannej kartónovej krabici. Krátky manuál, ktorý je súčasťou balenia, stačí na okamžité spustenie PCR a celý manuál je k dispozícii v digitálnej verzii, dostupnej prostredníctvom QR kódu na zariadení.

Zlepšenie ergonómie v celom laboratóriu

Ergonómia ďaleko presahuje rámec "ergonomicky navrhnutej stoličky". V spoločnosti Eppendorf sme začali optimalizovať naše laboratórne zariadenia z hľadiska ergonómie už začiatkom 70. rokov.

V roku 2003 sme spustili koncept PhysioCare Concept® , ktorý sa zameriava na ergonomické zariadenia na manipuláciu s kvapalinami, ako sú naše pipety.

V súčasnosti sa koncept PhysioCare Concept spoločnosti Eppendorf rozšíril na mnohé laboratórne produkty vrátane PCR cyklérov. Naším cieľom je ponúknuť komplexné riešenie na zosúladenie pracovného procesu vo vašom laboratóriu s vaším zdravím a pohodou.

V prípade radu Eppendorf Mastercyler to znamená:
' Ergonomicky navrhnuté zatváranie veka
' Nízka hladina hluku pre pohodlné pracovné podmienky na pracovnom stole
' Malá plocha umožňujúca umiestnenie v priamom dosahu ruky na vašom stole
' Štandardizovaný koncept "užívateľského rozhrania" pre intuitívnu manipuláciu so zariadeniami
' Riadiaci softvér na jednoduchú manipuláciu

Jednoduchá, intuitívna dokumentácia a sledovanie

Elektronický laboratórny zápisník eLabJournal® ponúka intuitívne a flexibilné riešenie na dokumentáciu výskumu a sledovanie výskumných údajov vrátane optimálnych teplôt a výsledkov PCR cykléra. Zlepšite efektivitu pri dokumentovaní, organizovaní, vyhľadávaní a archivácii zozbieraných údajov. Pomocou bezplatných doplnkov eLabJournal môžete rozšíriť funkčnosť eLabJournal na plne integrovaný systém správy laboratórnych informácií.

Efektívna správa laboratória a zariadení pomocou VisioNize® Lab Suite

Máte záujem o monitorovanie laboratórnych zariadení a prijímanie upozornení, napr. na alarmy zariadení? Digitálne, prepojené laboratórium ponúka ešte viac.

Získajte prístup k modulárnej ponuke digitálnych služieb a vyberte si, čo vyhovuje vášmu laboratóriu. Balík VisioNize Lab Suite ponúka všetko, čo ako manažér laboratória alebo vedec potrebujete na to, aby ste mohli začať digitálne spravovať svoje laboratórium pre zvýšenie bezpečnosti vzoriek, potreby dodržiavania predpisov a riadenie údržby.

Dotaz na produkt