Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Späť na zoznam

Laboratórne dosky (PCR twin.tec plate BioBased) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Naše Eppendorf twin.tec® PCR platne sú vyrobené pre reprodukovateľné výsledky vysokej kvality v robotických systémoch. Kombinujú extrémne tenkostenné polypropylénové jamky pre optimálny prenos tepla do vzorky s robustnými polykarbonátovými rámami pre vysokú tuhosť a geometrickú stabilitu.

Naše nové bio platne otvárajú nové dvere, vďaka ktorým je laboratórna práca oveľa udržateľnejšia bez toho, aby sa pri prechode z našich konvenčných platní museli prehodnocovať existujúce protokoly.

Sú vyrobené z polymérnych živíc z obnoviteľných surovín na biologickej báze. Výrobný proces sa riadi prístupom hmotnostnej bilancie, pri ktorom sa fosílne oleje nahrádzajú obnoviteľnými zdrojmi druhej generácie (napr. odpadom a zvyškami z lesníctva, rafinácie rastlinných olejov alebo použitým kuchynským olejom). Výsledné polyméry na biologickej báze sú chemicky identické s polymérmi vyrobenými z fosílnych olejov. Vďaka tomu vám môžeme ponúknuť rovnaké vynikajúce technické vlastnosti ako naše konvenčné dosky.

Naše výrobné závody majú certifikát "ISCC PLUS" od organizácie ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Vysokú presnosť výrobkov zaručuje jedinečný dizajn a špeciálny výrobný proces. Každá jednotlivá doska je vysoko presným komponentom vo vašom pracovnom postupe, ktorý zabezpečuje optimálnu reprodukovateľnosť.

Vďaka laserovo gravírovaným číslam šarží a dátumom exspirácie sú dosky twin.tec Trace PCR BioBased ideálne na komplexné analýzy, automatizované vysoko výkonné aplikácie a regulované pracovné postupy. Podporujú vysledovateľnosť a dokumentáciu pre audity.

Okrem vysoko výkonných funkcií a funkcií dodržiavania predpisov majú tieto mikrodosky aj laserom gravírovanú optickú vodiacu mriežku a matricu OptiTrack® na rýchle zarovnanie jamiek počas manuálneho pipetovania.

Všetky platničky Eppendorf sú k dispozícii s prispôsobenými čiarovými kódmi - nášho sprievodcu čiarovými kódmi nájdete tu.

Všetky platničky Eppendorf twin.tec sú "PCR clean", tzn. boli testované v sérii nezávislým a akreditovaným laboratóriom a sú certifikované ako neobsahujúce rôzne bežné PCR kontaminanty vrátane DNA, RNA, DNázy, RNázy a PCR inhibítorov. S týmito mikroplatničkami môžete mať maximálnu dôveru vo svoje výsledky.

Dotaz na produkt