Katalóg

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Späť na zoznam

Prevodové motory s regulátorom pohonu a generátorom impulzov (Smart Line E250) od Ruhrgetriebe KG

Dotaz na produkt  

Výhody
Všade tam, kde sa vyžadujú premenlivé otáčky, rôzne krútiace momenty alebo presnosť polohovania, sa používajú pohonné systémy radu Smart. Naše kompletné systémy pozostávajúce z elektromotora (asynchrónneho alebo synchrónneho motora), prevodovky (šnekovej alebo planétovej) a inteligentnej riadiacej jednotky pohonu možno ľubovoľne prispôsobiť požiadavkám zákazníka a ich príslušnej aplikácii. Či už ide o jednoduchú reguláciu otáčok pomocou potenciometra alebo bezproblémovú integráciu do výrobných systémov s rôznymi prevádzkovými zbernicami - séria Smart vám poskytne správne riešenie pre každú situáciu. Ale aj bez externého ovládania možno mnohé procesné kroky a parametre realizovať už pomocou integrovaného soft PLC so systémom pohonu. V závislosti od presnosti polohy a aplikácie je možné použiť buď riadiacu techniku riadiacej jednotky pohonu, ktorá umožňuje rozsah otáčania polohy 1:200, alebo pripojiť k motoru impulzný snímač.
S viac ako 10 rôznymi typmi prevodoviek a viac ako 70 rôznymi variantmi možno nájsť inovatívne riešenia v rozsahu krútiaceho momentu od 5 do 165 Nm.


Možnosti
Pre tých, ktorí uprednostňujú manuálne ovládanie, je k dispozícii široká ponuka membránových klávesníc, ručných ovládacích jednotiek alebo dotykového panelu ako ďalšieho príslušenstva. Parametrizáciu alebo uvedenie do prevádzky možno voliteľne vykonať prostredníctvom softvéru PC alebo rozhrania Bluetooth.


Produktový poradca: Ihr Produktberater

Dotaz na produkt