Katalóg

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Späť na zoznam

Tlakové zariadenia: ventily, kotly + konštrukcia potrubia (corrosion-resistant, leak-proof forgings for pressurized components) od KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

Dotaz na produkt  

Spoločnosť KB Schmiedetechnik vyrába výkovky v Nemecku z kvalitných európskych ocelí a špeciálnych zliatin.

Zápustkové výkovky z nehrdzavejúcej ocele:

odolné voči korózii, nekŕčivé, vhodné na použitie v morskej vode

Zápustkové výkovky v súlade so smernicou o tlakových zariadeniach PED 2014/68/EÚ, AD 2000-W0 a ASME/ASTM, KTA/RCCM

Kotlové diely pre kotlové systémy a nádoby od spoločností Alstom, Babcock/Borsig, CNIM, Mitsubishi/Hitachi (MHPS) a ďalších.

Kľúčové slová:

Ventily, diely ventilov, telesá ventilov, vysokotlakové ventily, hydraulické ventily, jadrové ventily, bezpečnostné ventily
Príruby na potrubia, konštrukcia kotlov, konštrukcia potrubí, Y-rúry, kované rúrové uholníky, armatúry, ventily, vidlice, rúrové spojky, Y-kusy, T-kusy, L-kusy, kované armatúry

Podrobnosti:

KB Schmiedetechnik, zápustková kováčska dielňa v západnom Nemecku, vyrába výkovky pre konštrukciu kotolní vrátane potrubných spojov pre potrubia, ako sú tvarovky, príruby a komplexné rozdeľovače. KB Schmiedetechnik dodáva aj jadrové výkovky pre tlakové nádoby reaktorov a ich chladiace okruhy, najmä diely pre ventily, ako sú puzdrá, kryty a jarmá.

Spoločnosť KB Schmiedetechnik kuje tlakové diely pre tlakové zariadenia, ako sú tlakové nosné komponenty, napríklad ventily, armatúry a príruby.

Spoločnosť KB Schmiedetechnik vyrába pomocné diely, ako sú výkovky pre energetický a chemický priemysel, napríklad pre vodíkové aplikácie a chladiace okruhy.

Nerezová oceľ, odolná proti korózii, nízka krehkosť, vhodná pre morskú vodu, tiež pre roztavené soli, ako sú kvapalné reaktory a solárne tepelné elektrárne, ako aj pre chladiacu techniku/kryogeniku.


Produktový poradca: Dennis Weskamp

Dotaz na produkt