Katalóg

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Späť na zoznam

Kovanie s tokom zrna pre maximálnu stabilitu a bezpečnosť od KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

Dotaz na produkt  

Kovanie s tokom zrna pre kritické a náročné aplikácie a prostredia

Výkovky majú zrnitostný tok, podobný zrnitostnej štruktúre dreva, ktorý vzniká plastickou deformáciou počas procesu kovania. Fyzikálne vlastnosti výkovkov možno zlepšiť správnym usporiadaním štruktúry vlákien.

Každodennými príkladmi výkovkov sú skrutky kolies pre autá alebo matice pre veterné turbíny(ak ich uvidíte, pozrite sa na ne bližšie: spojovacie prvky lopatiek, kotviace skrutky)! Ďalšími príkladmi sú všetky druhy spojovacích a zdvíhacích zariadení vrátane kovaných hákov, očných skrutiek a článkov reťazí.

Kované diely sú tiež súčasťou zložitých zostáv, ako sú napríklad pásové vozidlá, kĺbové spojenia pre autobusy alebo vlaky, hydraulické systémy a zdvíhacie zariadenia, ako aj ozubené kolesá (kované polotovary), pastorky, valce, konzoly a podpery.

Vyrobené v Nemecku z európskeho primárneho materiálu

KB Schmiedetechnik GmbH je západonemecká spoločnosť zaoberajúca sa zápustkovým kovaním, ktorá sa špecializuje na malosériovú výrobu zápustkových výkovkov s jednotkovou hmotnosťou od 200 g do 130 kg a dĺžkou do 600 mm so zameraním na tieto oblasti:

uhlíkové, legované a nehrdzavejúce ocele, duplexné ocele, titán a supersliatiny na báze niklu, ako sú Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® a tiež Monel®.

Kované diely pre všetko, čo musí byť stabilné a bezpečné! Príklady

Dopravníková technológia

Prvky reťazí, články reťazí, diely reťazí, koncové články reťazí pre vysokozdvižné vozíky, dopravné reťaze, komponenty pre reťazové dopravníky/reťazové dopravníky, polotovary reťazových kolies a reťazové kolesá pre dopravné reťaze, koľajnicové reťaze, valčeky, lety

Zdvíhacie zariadenia

Spojovacie prvky, Upevňovacie prvky/háky/svorky, Hydraulické súčasti, Zdvíhacia technika a závesy, Zdvíhacie zariadenia/prípojné body, Šekely/oblúky

Konzoly a držiaky

Konzoly pre rôzne aplikácie, civilné a vojenské, špeciálne skrutky

Príklady použitia

Priemyselné vozíky, ako sú vysokozdvižné vozíky, pásové vozidlá, vojenské vozidlá, zbrane/zbraňové systémy, dopravníková technika, požiadavky lodeníc, stavba lodí, námorná technika, výroba špeciálnych strojov, infraštruktúra/stavebníctvo

Mechanické bezpečnostné komponenty: Kované za studena!

Od KB Schmiedetechnik v Hagene, západné Nemecko.


Produktový poradca: Dennis Weskamp

Dotaz na produkt