Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Späť na zoznam

Automatizácie výrobných procesov (APOS Optic) od Paul Vahle GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Výrobné linky v modernom priemysle sú čoraz inteligentnejšie, miera prepojenia systémov sa rýchlo zvyšuje a s ňou aj nároky na spoľahlivosť procesov. Automaticky riadené dopravné systémy pozdĺž montážnych liniek preto musia byť za každých podmienok polohované s milimetrovou presnosťou.

VAHLE vyvinula optický polohovací systém, ktorý túto požiadavku spĺňa za každých okolností. Dve kamery integrované v čítacej hlave opticky snímajú kód DataMatrix pozdĺž linky a určujú absolútnu polohu bez akéhokoľvek referenčného pohybu. Súčasná detekcia až šiestich polí kódu znamená, že možno spoľahlivo pokryť medzery s dĺžkou 40 milimetrov. Integrované LED osvetlenie zabezpečuje spoľahlivú detekciu aj v náročných podmienkach.

Kódová páska môže byť integrovaná do nosného profilu dopravníkového systému pomocou hliníkovej lišty alebo nalepená priamo na súvislú oceľovú konštrukciu.
APOS Optic je optimalizovaný na kombináciu s riadiacim systémom pohonu VAHLE vDRIVE a je kompatibilný aj s rôznymi systémami vodiacich líšt VAHLE (vPOWER).v prípade potreby je možné systém APOS Optic doplniť o ďalšie komponenty na prenos dát (vCOM) a navrhnúť ho ako systémové riešenie.

Okrem toho je k dispozícii komplexná diagnostická súprava na optimálne nastavenie čítacích hláv a zabezpečuje aj komplexnú diagnostiku systému v prípade poruchy.

Dotaz na produkt