Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Späť na zoznam

Polohovacie systémy (APOS Magnetic Touchless) od Paul Vahle GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Automatizované dopravné systémy sa presadzujú v oblasti vnútorného toku materiálu. Automatické systémy sú nákladovo efektívne, ponúkajú optimalizované využitie priestoru a umožňujú vysoké rýchlosti. Na ich nasmerovanie na miesto použitia bez medzier a s milimetrovou presnosťou je potrebné presné polohovanie.

Na rozdiel od sesterského produktu APOS Magnetic Touchless zabezpečuje bezdotykový proces. Je tiež založený na magnetickej kódovej páske, ale čítacia hlava je vedená pozdĺž kódovej pásky pomocou vodiaceho vozíka absolútne bezkontaktne, a teda bez opotrebovania.

Systém je možné kombinovať s vodiacimi lištami VAHLE MKH alebo KBH, alebo ho možno použiť aj samostatne ako prázdne puzdro.
Systém tiež nevyžaduje referencovanie pre absolútne polohovanie. To znamená, že aktuálna poloha je k dispozícii okamžite po zapnutí alebo po strate napätia. Magnetický proces je odolný voči vlhkosti, prachu alebo meniacim sa svetelným podmienkam a funguje absolútne spoľahlivo v akejkoľvek polohe.

Ako popredný dodávateľ magnetických polohovacích systémov má spoločnosť VAHLE dlhoročné skúsenosti na trhu.

Rovnako ako jeho sesterský produkt, aj magnetický bezdotykový systém APOS je kompatibilný s ďalšími komponentmi na dodávku energie (vPOWER), prenos dát (vCOM) a riadenie (vDRIVE) a je k dispozícii ako systémové riešenie.

Dotaz na produkt