Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Späť na zoznam

Zariadenie na prenos dát (SMGM | SMGX) od Paul Vahle GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Digitalizácia čoraz viac formuje pracovné procesy a infraštruktúru vo výrobných halách a na veľkých prekladiskách. Internet vecí (IoT), ktorý umožňuje autonómnu komunikáciu a diaľkové ovládanie strojov, otvára nové možnosti. V modernej výrobe sa generuje stále väčšie množstvo údajov na kontrolu a diagnostiku. Zatiaľ čo pri jednoduchých dopravných úlohách mobilných aplikácií sa tieto údaje často posielajú prostredníctvom káblových vedení s nízkou prenosovou rýchlosťou, pri zložitejších aplikáciách už tento spôsob komunikácie nie je možný kvôli požadovaným prenosovým rýchlostiam.

Aby sa to dalo realizovať, musia sa tieto veľké objemy údajov prenášať rýchlo a predovšetkým bez rušenia - a to aj v prostredí zaťaženom voľnými rádiovými frekvenciami, čo si vyžaduje komplexné plánovanie obmedzených voľných rádiových frekvencií na zabezpečenie ich koexistencie.
Dátový komunikačný systém SMGM (Slotted Microwave Guide Mini) špeciálne vyvinutý pre tieto aplikácie a prostredia umožňuje integrovať absolútne nerušený prenos dát, ktorý je zároveň špeciálne navrhnutý tak, aby spĺňal rastúce požiadavky Industry 4.0. Komunikácia prebieha v tienenom hliníkovom profile, takzvanom štrbinovom vlnovode, takže sa nesmie brať do úvahy žiadne rušenie ani žiadny vplyv na iné komunikačné systémy v prostredí. Riešenie typu plug & play sa dá jednoducho integrovať do všetkých štandardných profilov a systémov EMS bez rozsiahlej konfigurácie a vďaka kompaktnému dizajnu.

Je k dispozícii ako systémové riešenie v kombinácii s modulmi pre dodávku energie (vPOWER), polohovanie (vPOS) a riadenie pohonu (vDRIVE). K dispozícii je aj servisný nástroj SMG, ktorý používateľom umožňuje analyzovať systém a v prípade potreby ho upraviť.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Zariadenie na prenos dát

Zariadenie na prenos dát (POWERCOM)

Systémy VAHLE Powercom® na prenos údajov s použitím vodičov VAHLE alebo klzných krúžkov boli vyvinuté na integráciu s automatizovanými dopravnými systémami, ktoré uľahčujú tok materiálu. Powerc...