Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Späť na zoznam

Káblové bubny motorov od Paul Vahle GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Pohyblivé a mobilné spotrebiče sú často zásobované energiou, dátami a inými médiami prostredníctvom flexibilných káblových a hadicových systémov. Je to preto, že môžu ľahko sledovať pohyby žeriavových vozíkov, ramien chápadiel alebo dopravníkových systémov. Aby sa však zabezpečila bezpečná prevádzka, káble a hadice sa musia uvoľniť v správnej dĺžke alebo sa musia automaticky navinúť.

Pri veľmi dlhých vzdialenostiach sa môžu rýchlo nahromadiť hmotnosti niekoľkých stoviek kilogramov. Na zvládnutie tohto problému sú niektoré káblové navijaky vybavené motorovým pohonom. Ten podporuje navíjanie a odvíjanie a prostredníctvom brzdového zariadenia zabraňuje nežiaducim valivým pohybom.

VAHLE ponúka motorové káblové bubny všetkých veľkostí na dodávku energie pre žeriavové systémy v prístavoch, oceliarňach a podnikoch v oblasti životného prostredia, ako aj pre mobilné vozidlá a nakladacie stroje.
Systémy majú rôzne komponenty pohonu. Ich klzný krúžok zabezpečuje spoľahlivý prenos energie, riadiacich, dátových a video signálov. Dokonca je možná aj integrácia optických káblov.

Okrem káblov je možné do korieb navijakov chránených proti korózii umiestniť aj rotačné priechodky pre hadice na prenos plynných a kvapalných látok. V závislosti od aplikácie môže byť navíjanie a odvíjanie valcové alebo špirálové.

Motorové káblové bubny VAHLE sú mimoriadne vhodné aj na modernizáciu portálových žeriavov pri manipulácii s kontajnermi.

Dotaz na produkt