Katalóg

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Späť na zoznam

Zmluvné práce v oblasti galvanizácie od Heimerle + Meule GmbH

Dotaz na produkt  

Služby našej zmluvnej galvanizácie

V oblasti zmluvného galvanického pokovovania ponúka spoločnosť Heimerle + Meule dva osvedčené procesy: stojanové a pásové galvanické pokovovanie.

Stojanové galvanické pokovovanie
Pomocou stojanového galvanického pokovovania možno dokonale zušľachtiť povrch výrobkov z oblasti elektroniky, zdravotníckej techniky, šperkov, optiky, ako aj písacích potrieb. Okrem zlata, zliatin zlata, striebra, medi a niklu sú k dispozícii aj ďalšie hodnotné materiály, ako napríklad ródium, paládium a platina, a to ako jednotlivé vrstvy alebo v kombinácii.

Pásové galvanické pokovovanie
Vďaka individuálnym výrobným postupom so striebrom, meďou a niklom možno pri pásovom galvanickom pokovovaní úspešne zušľachtiť vopred vyrazené súvislé pásy v plnom alebo plochom vyhotovení až do šírky 110 mm. V prípade strieborného pokovovania možno na jednu alebo obe strany naniesť niekoľko pásikov.

Vďaka efektívnym výrobným zariadeniam, najmodernejšiemu skúšobnému laboratóriu a osvedčeným analytickým postupom, ako aj certifikovanému manažmentu kvality zaručuje spoločnosť Heimerle + Meule nielen neobmedzenú spoľahlivosť dodávok a krátke priebežné časy, ale aj trvalo udržiavanú kvalitu výrobkov. Komplexná ochrana životného prostredia je pre nás samozrejmosťou. Vďaka dlhodobým zmluvám s mediarňami sme schopní profesionálne recyklovať odpad z lisovania farebných kovov s obsahom drahých kovov, ako aj galvanický šrot - službu, ktorú s radosťou ponúkame našim zákazníkom.

Dotaz na produkt