Katalóg

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Späť na zoznam

Teplomery (Marathon MR) od FLUKE Process Instruments GmbH

Dotaz na produkt  

Systém tepelného profilovania Datapaq AutoPaq
Datapaq AutoPaq je prispôsobený systém tepelného profilovania na monitorovanie teploty procesov vytvrdzovania farieb, lepidiel a tmelov používaných na trhu montáže automobilov.

Systém AutoPaq, ktorý ponúka až 20 meracích kanálov v jednom systéme, je ideálnym nástrojom na vykonávanie podrobného overovania vytvrdzovania nových zariadení alebo optimalizácie existujúcich liniek pre nové modely. Vďaka možnosti RF v reálnom čase môže byť systém tiež preferovanou voľbou na rutinné monitorovanie lakovacích operácií v priamom prenose ako súčasť štandardných postupov zabezpečenia kvality.

Systém tepelného profilovania Datapaq CoilPaq
Systém Datapaq CoilPaq sa používa v linkách na povrchové lakovanie na monitorovanie teplotného profilu zvitkového pásu v rôznych bodoch po celej jeho šírke, ako sa posúva cez pec. Konštrukcia prístroja CoilPaq umožňuje umiestniť tento prístroj na pohybujúcu sa cievku bez zastavenia linky. Presné meranie teploty sa začína okamžite po vstupe termočlánkov do pece a vykonáva sa vysokou rýchlosťou pre optimálne rozlíšenie.

Systém tepelného profilovania Datapaq MonoPaq2
Datapaq MonoPaq2 je prispôsobený systém profilovania pecí navrhnutý špeciálne na monitorovanie procesu vytvrdzovania povlaku hliníkových fliaš, aerosólov a skladacích trubíc v peciach Monoblock. Tento systém je založený na jedinečnom, menšom dátovom záznamníku micro Q18 a teraz umožňuje monitorovať kolíkové linky Monoblock OBO aj košové linky IBO.

MonoPaq2 sa vyvíja z pôvodného Datapaq MonoPaq, ale vďaka zmenšeným rozmerom a vylepšenému montážnemu mechanizmu sa ľahšie a rýchlejšie inštaluje na kolíkové linky OBO a košové linky IBO.

Systém tepelného profilovania Datapaq StenterPaq
Systém Datapaq StenterPaq vám umožňuje sledovať teplotný profil tkaniny pri jej prechode cez stentovacie/tentovacie pece. Kombinuje najnovšiu technológiu záznamníka údajov s tepelnou ochranou a analytickým softvérom, aby sa zabezpečilo, že váš proces bude prebiehať v rámci stanovených tolerancií. Zariadenie StenterPaq je navrhnuté tak, aby bolo buď podopreté látkou, alebo háčikmi tenterov, pričom sa látky dotýkajú len hroty termočlánkov. Môže sa používať na širokom spektre materiálov od hladkej tkaniny až po koberce s ťažkým a hlbokým vlasom.

Systémy termoprofilovania Datapaq RotoPaq
Systémy Datapaq RotoPaq sú navrhnuté špeciálne na použitie v aplikáciách rotačného tvarovania pri výrobe plastových výrobkov v domácnostiach a komerčných prevádzkach. Môžu sa používať počas celého ohrievacieho, ako aj chladiaceho cyklu procesu rotomoldingu na monitorovanie aktuálnych údajov o teplote procesu.

Systém tepelného profilovania Datapaq WicketPaq
Systém Datapaq WicketPaq je prispôsobený systém tepelného profilovania navrhnutý špeciálne na monitorovanie teploty plechov a teploty prostredia pri výrobe trojdielnych plechoviek v knotovej peci. Údaje zozbierané systémom WicketPaq umožňujú potvrdiť buď teplotu tlačovej farby, alebo teplotu vytvrdzovania laku vo vnútri knotovej pece.

Systém tepelného profilovania Datapaq Physical Vapor Deposition
Pomocou systému tepelného profilovania Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) môžete nastaviť a monitorovať tepelný profil v cykle pece pri procese PVD a získať presné teploty výrobku potrebné na dosiahnutie mimoriadne odolného a hladkého povrchu výrobku.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Teplomery

Teplomery (Raynger 3i Plus)

Vysokoteplotný ručný infračervený teplomer Raytek® Raynger 3i Plus je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky na výkonnosť procesov v mnohých priemyselných aplikáciách vrátane veľmi náročných horú...

Systémy Datapaq® na profilovanie tepelného spracovania pecí

Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating od spoločnosti Fluke Process Instruments obsahuje záznamník údajov Datapaq TP6, výber tepelnej bariéry (Datapaq TB40 alebo TB49), termočlánky a náš...

Systémy Datapaq® na zisťovanie rovnomernosti teploty v peci

Systém Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) od spoločnosti Fluke Process Instruments ponúka možnosť výberu záznamníka údajov (TP6 alebo XDL12), výberu tepelnej bariéry (TB45...

Systémy pecí Datapaq® na meranie teplotného profilu

Špeciálne profilovacie systémy Datapaq Furnace Tracker od spoločnosti Fluke Process Instruments obsahujú záznamníky údajov Datapaq TP6 a Datapaq DP5, stovky tepelných bariér špecifických pre danú a...

Teplomery (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Spoločnosť Datapaq® ponúka systém Oven Tracker® XL2, najnovšiu generáciu systémov Oven Tracker na robustné, komplexné, inteligentné a ľahko použiteľné profilovanie teploty v rúre