Katalóg

Systea GmbH

Späť na zoznam

Nástenné konzoly od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Bezpečnosť a energetická účinnosť - systémy podkonštrukcie SYSTEA ponúkajú viac než len bezpečnú podporu.

Vďaka našim kontaktom s priemyslom naše systémy rozpoznávajú požiadavky architektov a projektantov, projektantov a montážnikov fasád. Popri vysoko kompetentnom technickom prevedení sa naše systémy takto vyznačujú efektívnou a hospodárnou montážou a inštaláciou.

Stenové konzoly hrajú hlavnú úlohu v špecifikácii každej zavesenej zadnej vetranej fasády. Naše početné profilové systémy možno kombinovať so stenovými konzolami z hliníka, nehrdzavejúcej ocele alebo polyamidu vystuženého sklenými vláknami, čím sa vytvorí široká škála riešení a splnia sa tak všetky požiadavky na dizajn, požiarnu ochranu a energetickú účinnosť.

Hliníkové stenové konzoly v tvare L:
Nehorľavé hliníkové stenové konzoly vyrobené s použitím zliatiny EN AW-6063 T66 majú strednú tepelnú vodivosť (trieda D až H).

k dispozícii v dĺžkach od 40 mm do 320 mm a používajú sa na upevnenie na betón/muriku alebo na drevené/kovové rámy

  • Hliníkové nástenné konzoly v tvare U:
Tieto nehorľavé hliníkové nástenné konzoly vyrobené zo zliatiny EN AW-6063 T66 majú strednú tepelnú vodivosť (trieda B až F). Sú dostupné v dĺžkach od 40 mm do 180 mm a používajú sa na upevnenie do betónu/murovaného muriva alebo na drevené/kovové konštrukcie.
  • Nerezové nástenné konzoly v tvare písmena L: Nehorľavé nerezové nástenné konzoly vyrobené zo zliatiny EN 10088-2; 1.4162 majú nízku tepelnú vodivosť (trieda A+ až B). Sú k dispozícii v dĺžkach od 120 mm do 400 mm a používajú sa na upevnenie na betón/muriku alebo na drevené/kovové rámy. Sú vhodné pre stavebnú metódu Passivhaus.
  • Nerezové nástenné konzoly v tvare U: Tieto nehorľavé nástenné konzoly z nehrdzavejúcej ocele vyrobené zo zliatiny EN 10088-2; 1.4162 majú nízku tepelnú vodivosť (trieda A+ až B). Sú dostupné v dĺžkach od 60 mm do 300 mm a používajú sa na upevnenie na betónové/murované alebo drevené/kovové konštrukcie. Sú vhodné pre stavebnú metódu Passivhaus.
  • Nástenná konzola TEKOFIX:TEKOFIX nástenný držiak je vyrobený z plastu PA66 vystuženého sklenými vláknami, ktorý má veľmi nízku tepelnú vodivosť (trieda A+ až A). Nástenná konzola je k dispozícii v dĺžkach od 100 mm do 350 mm a používa sa na upevnenie na betónové/murované alebo drevené/kovové konštrukcie. Sú vhodné pre stavebnú metódu Passivhaus.
Ďalšie informácie

Dotaz na produkt