Katalóg

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Sudové čerpadlá (type 400) od FLUX-GERÄTE GmbH

Dotaz na produkt  

Čerpadlá na sudy a kontajnery série 400

Na čerpanie kvapalín s nízkou viskozitou z rôznych nádob

Sudové a kontajnerové čerpadlá FLUX sú vždy "dvojčinné", pozostávajúce z motora a čerpadla. Obidva komponenty môžu byť pomerne flexibilné. Napríklad rôzne čerpadlá môžu byť poháňané tým istým motorom. Ideálne na spoľahlivé čerpanie rôznych nízkoviskóznych kvapalín - vrátane obzvlášť agresívnych a vysoko horľavých. Vďaka nízkej hmotnosti sa čerpadlá dajú ľahko prenášať z kontajnera do kontajnera. Vďaka jednoduchej manipulácii s motorom a čerpadlom je čas výmeny krátky.

Čerpadlo F 424 / FP 424
Beztesnové čerpadlo v strednej oblasti

Beztesnové čerpadlo F/FP 424 je ideálne na prečerpávanie rôznych nízkoviskóznych, aj agresívnych médií. Je vhodné pre médiá, ktoré rýchlo tečú a nelepia sa, nekryštalizujú ani nie sú abrazívne. Pomocou tohto čerpadla môžete vyprázdňovať sudy, IBC nádoby a tiež nádrže. Charakteristická vlastnosť, len u spoločnosti FLUX: Špecifická konštrukcia so špirálovitým vodiacim ložiskom vo vnútornej trubici zabraňuje vzniku nežiaducich usadenín v čerpadle a výrazne zvyšuje životnosť. Čerpadlo je k dispozícii z nehrdzavejúcej ocele, polypropylénu alebo polyvinylidénfluoridu. Čerpadlo F/FP 424 z nehrdzavejúcej ocele sa môže používať aj v prostredí s nebezpečenstvom výbuchu.

Čerpadlo F 425 / FP 425
Na 99,98 % vyprázdňovanie sudov

S čerpadlom F/FP 425 zostáva v 200 l sude menej ako 0,05 l zvyškového množstva, teda maximálne 0,02 %. Čerpadlo má integrovaný spätný ventil, ktorý sa pred vybratím čerpadla z nádoby ľahko uzavrie. Tým sa zabráni spätnému toku média v čerpadle. To umožňuje optimálne využitie najmä drahých médií a šetrí dodatočné náklady na čistenie a likvidáciu pri manipulácii s problematickými médiami. Čerpadlo je k dispozícii z nehrdzavejúcej ocele, polypropylénu a hastelloy C. Čerpadlo F/FP 425 z nehrdzavejúcej ocele a hastelloy C sa môže používať aj v nebezpečných priestoroch.

Čerpadlo F 427 / FP 427
Možno úplne rozobrať

Čerpadlo F/FP 427 je ideálne na hygienické aplikácie a je vhodné na dopravu médií zo sudov, IBC a iných nádob. Dá sa ľahko a rýchlo rozobrať na čistenie/sterilizáciu a možno ho úplne rozobrať na jednotlivé časti. Čerpadlo má minimálne mŕtve body. Hnací hriadeľ, vnútorná a vonkajšia rúrka sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele (316 Ti resp. 1.4581). Čerpadlo je k dispozícii aj vo verzii s certifikátom FOOD a 3A a spĺňa medzinárodné bezpečnostné normy.


Čerpadlo F 430 / FP 430
S mechanickým tesnením

Univerzálne čerpadlo F/FP 430 možno použiť na rôzne médiá a je vhodné na dopravu zo sudov, IBC nádob alebo nádrží. Vďaka konštrukcii s mechanickým tesnením možno čerpadlo ľahko a rýchlo rozobrať na dve hlavné súčasti. To umožňuje dobrú čistiteľnosť. Charakteristická vlastnosť, ktorú má len spoločnosť FLUX: Vnútorná rúrka je pri plastových modeloch (PP a PVDF) vystužená kovovým jadrom. To vždy umožňuje plnú funkčnosť mechanického tesnenia. Týmto spôsobom sa zabráni úniku a zbytočnému opotrebovaniu v celom rozsahu prevádzkových teplôt. Okrem toho poskytuje najvyššiu stabilitu a umožňuje ponorenie až do dĺžky 3 000 mm. Verzie z nehrdzavejúcej ocele a hastelloy C sú chránené proti exhalátom. Verzia z nehrdzavejúcej ocele je k dispozícii aj ako verzia s certifikátom FOOD.

Čerpadlo F 430 TR
Na suchú inštaláciu / horizontálne použitie

Horizontálne čerpadlo F 430 TR je ideálne na dopravu médií z IBC, nádrží a iných kontajnerov s nízko položeným výstupom. Napr. ak nádrž nie je prístupná zhora alebo ak priestorové podmienky neumožňujú použitie vertikálneho čerpadla. Na čistenie možno čerpadlo ľahko a rýchlo rozobrať na dve hlavné časti. Čerpadlo je k dispozícii z nehrdzavejúcej ocele alebo polypropylénu. Verzia z nehrdzavejúcej ocele sa môže používať aj v priestoroch s nebezpečenstvom výbuchu.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Sudové čerpadlá

Súprava excentrických skrutkových čerpadiel pre priemysel, do 30 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Predmontovaná súprava progresívneho dutinového čerpadla s progresívnym dutinovým čerpadlom VISCOPOWER F 570 a planétovou prevodovkou pre priemyselné aplikácie na čerpanie riedkych až stredne viskóz...

Súpravy čerpadiel pre potravinárstvo a farmáciu do 25 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Predmontovaná súprava progresívneho dutinového čerpadla s progresívnym dutinovým čerpadlom VISCOPOWER F 570 a planetovou prevodovkou pre potravinársky a farmaceutický priemysel na čerpanie riedkych až...

Sudové čerpadlá

Čerpadlá na sudy a kontajnery
Na čerpanie kvapalín s nízkou viskozitou z rôznych nádob

Sudové a kontajnerové čerpadlá FLUX sú vhodné na čerpanie rôzny...

Sudové čerpadlá (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Pre menšie množstvá
Bubnové čerpadlá JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Čerpadlá do malých sudov JUNIORFLUX a COMBIFLUX sú vhodné najmä na plnenie relatívne malých...

Sudové čerpadlá

Predmontovaná súprava čerpadla na 99,98 % vyprázdnenie suda. Vďaka integrovanej spätnej klapke je možné dosiahnuť menej ako 0,05 l zvyškového množstva v 200 l sude. Na čerpanie riedkych médií z 200...