Katalóg

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Plniace systémy od FLUX-GERÄTE GmbH

Dotaz na produkt  

Manuálne a poloautomatické dávkovacie systémy na použitie so sudovými čerpadlami

Plniace systémy FLUX poskytujú všetko potrebné na rýchle a bezpečné vyprázdňovanie nádob. Predstavujú ekonomickú alternatívu k bežným automatickým plniacim strojom a staniciam. Plniaci systém FLUX pozostáva z kombinácie vhodného bubnového čerpadla a hnacieho motora špeciálne nakonfigurovaného pre danú aplikáciu, hadicového vedenia a vypúšťacej armatúry. Dávkovanie cez vypúšťaciu armatúru sa môže vykonávať buď ručne pomocou ručnej trysky, alebo poloautomaticky v kombinácii s prietokomerom prostredníctvom plniacej jednotky FLUX (FAE).

Manuálne systémyNa
rýchle a bezpečné plnenie rôznych médií zo sudov a nádob IBC

Na výber sú vopred nakonfigurované súpravy čerpadiel pozostávajúce z komponentov čerpadla do suda, hnacieho motora, hadicového vedenia a ručnej trysky.

Tieto sú k dispozícii pre:
Kyseliny a lúhy, koncentrované kyseliny a AdBlue®, minerálne oleje, vysoko horľavé kvapaliny, univerzálne aplikácie; 99,98 % vyprázdnenie sudov

Okrem toho možno všetky čerpadlá kombinovať s individuálne voliteľným príslušenstvom a vytvoriť tak súpravu na mieru pre konkrétnu aplikáciu. Napríklad spolu s prietokomerom na zlepšenie dávkovania.

Poloautomatické systémyRýchle
a bezpečné dávkovanie vopred nastaveného množstva stlačením tlačidla

Výhody/vlastnosti:

  • Prednastavené množstvo sa dá nastaviť pomocou FLUXTRONIC®
  • Konkurenčná alternatíva ku konvenčným automatickým plniacim strojom a staniciam
  • Pozostáva z bubnového čerpadla, hnacieho motora, hadice, prietokomeru, spínacieho zosilňovača a plniacej jednotky FLUX
  • Spätný ventil - poloautomatický, proces plnenia sa ovláda prostredníctvom tlačidla štart/stop
  • Môže sa používať aj v nebezpečných priestoroch

Dotaz na produkt