Katalóg

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Vyklápacie vozidlá od Dautel GmbH

Dotaz na produkt

- Stabilita - najlepšia vo svojej triede

Podlahová zostava - srdce každého sklápača. Priebežne zvárané a približne z 50 % podložené širokými rebrami. Podlahová doska sklápača vyrobená z 5 mm vysokopevnostnej ocele VS 450 odolnej proti opotrebovaniu. DK 3 je určená pre vysoký rozsah menovitého zaťaženia 16000 kg a DK 4 pre 24500 kg.

- Silná palubná hydraulikaTyp palubnej hydrauliky, ktorá je štandardom pri šírke palety, sa vyznačuje optimálnym prenosom sily. Zabezpečuje to silný hydraulický valec na priečke a druhý valec pod sklápacou korbou. Samonastavovacie zámky zabezpečujú zatvorenú bočnú stranu

- Membránová odtoková časťRobustná oceľová odtoková časť v konštrukcii optimalizovanej na opotrebovanie pre náročné prevádzkové podmienky. Konštrukcia membrány poskytuje pružnosť, ktorá absorbuje nárazové zaťaženie, ktoré vzniká počas zaťaženia. Vnútorný panel zo 4 mm vysokopevnostnej ocele VS 450 odolnej proti opotrebovaniu pre bočné a zadné padacie strany.

- Vysoké užitočné zaťaženie Len približne 2980 kg pre DK 3.49 a 3680 kg pre DK 4.56 prázdnej hmotnosti zaručuje vysoké užitočné zaťaženie.

- HydraulikaVšetky stupne kardanovo uloženého hydraulického valca sú tvrdé pochrómované, a tým optimálne chránené. Uhol vyklopenia je približne 50°. Sklápací valec s vysokou výkonovou rezervou (30

Dotaz na produkt