Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Vysokonapäťové káblové systémy od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Distribúcia a prenos elektrickej energie sú hlavnou kompetenciou spoločnosti PFISTERER už takmer 100 rokov. Poskytujeme vysokonapäťové káblové systémy na kľúč s napätím až do 245 kV ako kompletné systémové konfigurácie z jedného zdroja. Na tento účel naši odborníci preberajú všetky činnosti súvisiace s káblovým systémom medzi koncovými bodmi skrutiek.

Kdekoľvek a kdekoľvek a v extrémnych podmienkach
. Najmä montáž káblových systémov pre pobrežné plošiny je skutočnou skúškou zručnosti spoločnosti pri vedení káblov. Veľmi zložité káblové úseky sa musia viesť v extrémne úzkych priestoroch, pod rôznymi uhlami a na viacerých úrovniach. Situáciu ešte viac komplikuje skutočnosť, že tieto práce sa musia vykonávať podľa prísneho časového harmonogramu a zároveň sa musia vykonávať aj iné súvisiace činnosti. Spoločnosť PFISTERER tieto výzvy úspešne prekonáva vďaka starostlivému a presnému plánovaniu a zamestnávaniu odborníkov, ktorí získali solídne skúsenosti v odbore na otvorenom mori aj na celom svete.

Všetko z jedného zdroja
Odborníci spoločnosti PFISTERER sa postarajú o všetky inžinierske činnosti a riadia celý projekt. Od konzultácií so zákazníkom, cez štúdie uskutočniteľnosti až po inštaláciu, uvedenie do prevádzky a záverečnú dokumentáciu, naši zákazníci dostanú kompletný balík služieb. Projekty káblových trás riešime s orientáciou na úlohy a spolupracujeme len so zavedenými firmami. Montáž a inštaláciu vykonávame celosvetovo vlastnými pracovníkmi a zahŕňa dohľad na mieste, ako aj cielené školenia. Všetky preberacie skúšky (AC) sa vykonávajú v spolupráci s renomovanými skúšobnými ústavmi.

Dotaz na produkt