Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Odbočovací konektor pre nízkonapäťové siete (ISICOMPACT) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Domáce elektrické prípojky si vyžadujú vysokú úroveň prevádzkovej spoľahlivosti, praktickú inštaláciu a dobrú bezpečnosť pri práci. Preto je konektor ISICOMPACT najmodernejším riešením - a to z dobrého dôvodu. Keď prišlo na vylepšenie nášho "kompaktného odbočkového konektora" (známeho aj ako SCK alebo upínací krúžok), prispôsobili sme našu technológiu pre domáce elektrické prípojky v súlade s modernými normami a požiadavkami na prácu pod napätím. A to s veľkým úspechom. V súčasnosti je konektor ISICOMPACT hlavným hráčom v sieťach nízkeho napätia.

Najmodernejšie štandardy od tvorcu domovej svorky
Vytvorením kompaktného odbočkového konektora v roku 1968 spoločnosť PFISTERER stanovila nový štandard v oblasti technológie domových prípojok. Odvtedy bolo nainštalovaných viac ako 20 miliónov konektorov. Po 30 rokoch však nastal čas na aktualizáciu. Odvtedy sa zaviedla práca pod napätím, čo prinieslo zmeny v požiadavkách na bezpečnosť práce pri inštalácii; tieto faktory mali prioritu pri vývoji technológie ISICOMPACT.

Inžinierov zaujala jednoduchá inštalácia a vysoká úroveň bezpečnosti
ISICOMPACT zriaďuje všetky kontakty pre 4-žilovú káblovú vetvu pomocou jediného skrutkového spoja. Po utiahnutí skrutkového spoja sa kontakt vytvorí prepichnutím izolácie na hlavnom vedení a odbočkách. Po dosiahnutí požadovanej upínacej sily sa skrutka odstrihne, čím sa zabezpečí úspešná inštalácia. Tým, že ISICOMPACT poskytuje ochranu pred dotykom, a tým aj pred elektrickým nebezpečenstvom, je určený na prácu na vedení pod napätím. V súčasnosti ide o jedinú káblovú odbočku, ktorá spĺňa aj prísne požiadavky BSI 862 - nemeckého dokumentu, ktorý predpisuje postup pre prácu na vedení pod napätím bez dodatočných osobných ochranných pracovných prostriedkov a vyžaduje, aby elektrikári LLW absolvovali špeciálne školenie a aby bol poskytovateľ siete schválený.

Zákazníci investujú do ISICOMPACT
. Konektor káblových odbočiek ISICOMPACT v súčasnosti používajú všetci významní dodávatelia energií naprieč celým svetom. Technológia kompaktných konektorov je čoraz viac nadbytočná. Žiadnej inej spoločnosti sa ani po takmer desiatich rokoch na trhu nepodarilo dosiahnuť rovnaký štandard ako patentovanej technológii ISICOMPACT. Konektory káblových odbočiek ISICOMPACT sú typovo testované podľa platných noriem. Okrem toho spĺňa množstvo špecifických testovacích požiadaviek zákazníkov a spoločnosť Pfisterer plánuje rozšíriť oblasť jej použitia.

Výhody:
  • Izolácia sa nemusí odstraňovať z vodiča
  • Ochrana proti úrazu elektrickým prúdom
  • Patentované skrutkovacie riešenie so "zabudovaným momentovým kľúčom"
  • Stála prevádzková spoľahlivosť
  • Znížený rozsah variantov vďaka veľkej oblasti použitia
  • Ideálne na práce na vedení pod napätím

Dotaz na produkt