Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Kryty káblových spojok od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Či už sa používa v spínacej stanici, VN uzemňovacom kábli alebo v aplikácii na mori, káblové pripojenie musí byť predovšetkým odolné a bezpečné. So spojmi v produktových radoch IXOSIL a CONNEX ponúkame ideálne riešenie pre akékoľvek spojenie v rozsahu od 72 kV do 550 kV. Pre trvalé alebo dočasné inštalácie a skúšobné centrá, ako zásuvné alebo vstavané riešenie, so silikónovou alebo plynovou izoláciou SF6 alebo ako kompaktný spoj z liatej živice, ktorý je o dve tretiny ľahší.

Spoje pre trvalé vysokonapäťové a uzemňovacie systémy
Portfólio produktov IXOSIL zahŕňa násuvné spoje pre celý rozsah napätia od 72 kV do 550 kV - vrátane rôznych možností tienenia, s prepojovacími alebo uzemňovacími káblami alebo bez nich. Spojky IXOSIL sú odolné voči vode a sú k dispozícii s pevným kovovým, plastovým alebo zmršťovacím puzdrom. Naša osvedčená násuvná technológia zaručuje bezpečnú inštaláciu a odolné spoje.

Rýchla inštalácia: Zásuvné spoje CONNEX do 550 kV
Suché, zásuvné spoje CONNEX umožňujú používateľom výrazne skrátiť čas inštalácie v dočasných inštaláciách alebo v projektoch na mori na veterných farmách a morských plošinách, kde máte málo času. Sú vhodné na trvalé spojenia, skúšobné inštalácie na transformátoroch a plynom izolovaných rozvádzačoch (GIS) a dočasné riešenia pre vodiče aj pre výstavbu elektrární. Okrem jednoduchých spojovacích spojov ponúka CONNEX aj kolenové a odbočkové spoje (T-spoje) plus spoje z liatej živice bez obsahu plynu až do 170 kV.

Spojky zliatej živice alebo SF6
Zásuvné spojky z liatej živice CONNEX do 170 kV už viac ako desať rokov poskytujú zjednodušené bezplynové riešenie, kompaktný dizajn a ľahkú konštrukciu, ktorá váži až o dve tretiny menej ako bežné spojky. Spojky izolované plynom SF6 rozširujú rozsah napätia až do 550 kV, sú bezúdržbové a až 100 % testované vo vákuovej komore a sú vybavené zabudovaným monitorom hustoty plynu.

Výhody:
Spoje na trvalé a zásuvné spojenia od 72 kV do 550 kV
Kombinuje rôzne typy vodičov (hliníkové, medené, pevné alebo ohybné)
Rýchla inštalácia vďaka suchým, zásuvným káblovým spojom, napr. pre aplikácie na mori
K dispozícii aj ako kolenové spoje do 362 kV a odbočkové spoje (T-spoje) do 245 kV
Izolátor: Silikón v kombinácii s liatou živicou alebo plynom SF6

Dotaz na produkt