Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Konektory s bezstupňovými strižnými skrutkami (SICON) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Skrutkové konektory sú bezpečné, cenovo výhodné a ľahko sa inštalujú. Niet divu, že ich popularita neustále rastie. Skrutkové konektory SICON sú založené na všetkých našich rozsiahlych skúsenostiach v oblasti kontaktnej techniky. Inovácie, ako sú naše strihové skrutky s nekonečným nastavením, spájajú technické a praktické výhody pre maximálnu kvalitu kontaktu.

Skúsenosti a inovácie pre najlepší kontakt
Vďaka našim patentovaným skrutkám s plynulým strihom nebola inštalácia nikdy jednoduchšia. Zabezpečujú, že každý vodič (či už medený alebo hliníkový, plný alebo lankový, kruhový alebo sektorový) je pripojený čo najefektívnejšie a zaručujú, že technik má istotu, že inštalácia bola úspešná. Jedinečné svojho druhu: Konektory SICON sa dajú použiť hneď a izolovať bez ďalších úprav.

Jeden SICON nahradí 98 kompresných spojov
. Na rozdiel od kompresnej technológie je sortiment konektorov SICON výrazne menší. Namiesto toho, aby sme potrebovali jednu objímku pre každý vodič, ponúkame osem štandardných variantov, čo znamená, že inžinieri sú vybavení pre každú eventualitu na stavbe. Tým sa odbremeňujú skladovacie priestory a prepravné procesy. Konektory SICON sa montujú pomocou štandardnej račne so šesťhranným bitom, takže nie je potrebné pribaľovať si lisovacie nástroje.

Dotaz na produkt