Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Pripojovacia svorka pre distribučné transformátory (2DIREKT) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Bezpečná dodávka energie je založená na funkčných napájacích sieťach, ktoré sa skladajú zo sústavy spoľahlivých jednotlivých komponentov. To je jeden z dôvodov, prečo dodávatelia energie čoraz viac investujú do transformátorových svoriek, pokiaľ ide o pripojenie distribučných transformátorov. Do každej svorky 2DIREKT sme vložili všetky naše skúsenosti s kontaktnou technikou získané za posledných takmer 100 rokov, ako aj naše inovácie pre jednoduchú a bezpečnú inštaláciu.

Jedna svorka pre všetky aplikácie
Kompaktná a prepracovaná konštrukcia umožňuje dve možnosti pripojenia - vodiče môžu byť pripojené buď paralelne, alebo posunuté o 90°. Patentovaný systém pripojenia chráni vodiče pred poškodením a zaručuje konštantný prítlak počas celej životnosti.

2DIREKT nahrádza minimálne dva komponenty
. Transformátorová svorka sa jednoducho pripojí priamo k distribučnému transformátoru. Tým sa vylučujú akékoľvek chyby pri inštalácii a predchádza sa riziku poškodenia transformátora. A to nielen preto, že 2DIREKT znamená, že už nie sú potrebné oká, káblové príchytky, priechodky a skrutky. V porovnaní s bežnými konštrukciami sa v systéme 2DIREKT znižuje aj počet kontaktov, a tým aj potenciálnych zdrojov chýb.

2DIREKT: Pôsobivý, špičkový dizajn stanice
S 2DIREKT ponúka spoločnosť PFISTERER kompletný systém s radom sofistikovaného príslušenstva vrátane skrutkovacích uzemňovacích bodov a ochranných krytov na vnútorné aj vonkajšie použitie. Celý systém je odolný voči dotyku, poskytuje ochranu osôb, prevádzkových zariadení a dokonca aj malých zvierat.

Systém 2DIREKT viac ako spĺňa všetky požiadavky na inštaláciu staníc v súčasnosti aj v budúcnosti. Okrem štandardného portfólia spoločnosť PFISTERER testuje a vyvíja aj riešenia na mieru zákazníka. A: Ponúkame univerzálne riešenia pripojenia pre nízkonapäťové a strednonapäťové aplikácie z jedného zdroja.

2DIREKT v číslach:
Napätie: 1 kV
Prúd: 4 000 A
Prierez vodičov: materiál vodiča: 16 až 400 mm²
Hliník, meď

Výhody:
  • Vodič môže byť pripojený vertikálne a/alebo horizontálne
  • Jednotlivé vodiče nie sú odrezané
  • Nízke nároky na priestor
  • Vhodné na použitie vo vnútorných aj vonkajších priestoroch
  • Inštalácia pomocou štandardného náradia, nie je potrebná kompresia
  • Univerzálne riešenie odolné voči dotyku

Dotaz na produkt