Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Vysokonapäťový konektor (PLUG) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Zásuvné riešenia sú čoraz žiadanejšie pre pripojenia v generátoroch, transformátoroch a konvertoroch v nízko- a strednonapäťovom rozsahu. Tieto pripojenia musia byť odolné, bezúdržbové, nákladovo efektívne a ľahko sa inštalujú. Všetky tieto kritériá spĺňa systém PLUG od spoločnosti PFISTERER, a preto sa stal neodmysliteľnou súčasťou moderných vlakových sietí a veterných elektrární. Systém PLUG spája naše bohaté skúsenosti v oblasti kontaktnej techniky a požiadavky moderných priemyselných noriem v oblasti výroby a bezpečnosti prevádzky.

Bezpečné kontakty - aj v extrémnych podmienkach
Jedným z charakteristických znakov systému PLUG je jeho jednoduchá konštrukcia. Vysokokvalitné kontaktné materiály v kombinácii s osvedčenými konštrukciami kontaktov a funkčnými vrstvami ponúkajú výkonové rezervy a výnimočne vysokú skratovú odolnosť. Osvedčená technológia linkových kontaktov PFISTERER s viacnásobnými spojmi zaručuje trvanlivosť a trvalo vysokú kvalitu prenosu energie v hliníkových a medených vodičoch. Jej dômyselné kódovanie zabezpečuje, že každá zástrčka môže byť pripojená len k zodpovedajúcej zásuvke.

Až o50 % menej miesta
PLUG redukuje počet pripojení na jediné zásuvkové riešenie. Vďaka tomu inžinieri šetria čas aj pri prvotnej inštalácii - čo je pri špičkovej sériovej výrobe nevyhnutný faktor. Už sa nemusíte obávať prestojov počas prevádzky, pretože komponenty možno vymeniť v krátkom čase. Navyše vám PLUG pomáha aj pri úsporách, pokiaľ ide o stavebný priestor. Namiesto typickej svorkovnice môžete kompaktné zásuvky PLUG zabudovať priamo do systémových komponentov.

Zákazníci profitujú z našich dlhoročných praktických skúseností
Pripojenia PLUG sú univerzálne a nevyžadujú, aby váš systém spĺňal určité požiadavky. Boli testované podľa medzinárodných aj zákazníckych noriem a obsahujú riešenia pre všetky tienené aj netienené káble triedy 2 a 5. Okrem nášho štandardného sortimentu odborníci v spoločnosti PFISTERER vyvíjajú a testujú aj výrobky na mieru pre našich zákazníkov. Naše portfólio ponúka všetko potrebné pre kompletné systémy vrátane testovania a certifikácie.


PLUG in numbers:
Napätie: 1 kV AC až 4,4 kV AC
Prúd: 400 A až 1 250 A
Prierez vodiča: prierez vodiča: 70 - 240 mm²
Materiál vodiča: Materiál: meď, hliník

Výhody:
  • Trvalo vysoká kvalita kontaktov - bez hrdzavých pliesní
  • Krátka inštalácia, testovanie a prestoje
  • Štandard pre modernú sériovú výrobu
  • Výkonové rezervy v prípade chyby
  • Kódovanie zabraňuje chybám pripojenia
  • Univerzálne použitie

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Vysokonapäťový konektor

Konektory pre elektrické úžitkové vozidlá (HCV8)

trojpólový priamy konektor s jednou skrutkou ako blokovacím mechanizmom
HVC8 je konektor pre vysokoprúdové aplikácie. Robustná konštrukcia a vysokokvalitné materiály umožňujú spoľahlivú prevád...