Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Komponenty nadzemného vedenia od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Naše izolátory pre konštrukcie nadzemných vedení sú denne vystavené obrovskému mechanickému zaťaženiu: Stožiare na prenos elektrickej energie môžu byť od seba vzdialené až 500 metrov, čo znamená, že izolátory musia niesť ťažké vedenia. Musia tiež odolávať týmto silám niekoľko desaťročí bez toho, aby stratili svoju prevádzkovú bezpečnosť.

Izolátory na mieru pre akúkoľvek aplikáciu
Charakteristickým znakom izolátorov od spoločnosti PFISTERER je, že ich možno vyrobiť na mieru podľa akýchkoľvek požiadaviek. Čo to znamená? Naše výrobky nie sú sériovo vyrábané štandardné riešenia, sú navrhnuté presne tak, aby vyhovovali existujúcim klimatickým podmienkam, podmienkam prostredia a zaťaženia.

Kompletné struny izolátorov: projektované, testované a vyrábané spoločnosťou PFISTERER
Spoločnosť PFISTERER má viac ako 40 rokov skúseností ako priekopník v oblasti silikónových kompozitných izolátorov, čo zahŕňa aj projektovanie a výrobu kompletných strún izolátorov. Pri zložitejších projektoch ponúkame komplexné riešenia z jedného zdroja na základe rozsiahleho poradenstva a plánovania a simulácií a testov vo vlastných laboratóriách.

Tlmenie vibrácií zvyšuje prevádzkovú bezpečnosť a životnosť
Naše tlmiace dištančné vložky a tlmiče Stockbridge sú obzvlášť účinné pri znižovaní vibrácií vodičov spôsobených vetrom. Vďaka svojej optimalizovanej konštrukcii znižujú eolické vibrácie a podperné kmitanie na minimum. Výsledkom je bezpečná prevádzka vedenia počas celej jeho životnosti. Ponúkame aj rôzne záznamníky vibrácií a vykonávame vibračné štúdie ako konečný spôsob testovania tlmiacich systémov alebo identifikácie zdroja poškodenia vodičov.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Komponenty nadzemného vedenia

Prípojky nadzemného vedenia (LIKE Bushings)

Priechodky LIKE od spoločnosti PFISTERER sú osvedčenou technológiou pre jednopólové vonkajšie pripojenia od plynom izolovaných rozvádzačov (GIS) po vzduchom izolované rozvádzače a nadzemné vedenia. Zá...