Katalóg

Stingl Systems GmbH

Späť na zoznam

Univerzálna lešenárska obuv od Stingl Systems GmbH

Dotaz na produkt  

Okrem zásuvnej kotevnej lešenárskej topánky je univerzálna lešenárska topánka bezpečnou a zosilnenou podporou lešenia v oblasti výťahov, komínov a vetracích šácht. Vďaka malým vonkajším rozmerom lešenárskej topánky je možné aj upevnenie hlboko v rohoch šachty. Jej nízka hmotnosť zabezpečuje jednoduchú manipuláciu.

Materiál: Základná doska a U-profil z materiálu St37-2 (čiastočne s vloženou plochou oceľou), povrchovo upravené základným náterom, voliteľne pozinkované
Rozmery:
Hmotnosť: cca 2,3 kg

Univerzálna lešenárska topánka bola certifikovaná Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe v súlade so zásadami skúšania bezpečnosti práce lešení, lešenárskych komponentov a zariadení podobných lešeniam (GS-BAU-01) (1.1994) podľa DIN 4420-1 (12.1990), ako aj podľa BGR 175 (BG pravidlá "Lešenie - Montáž lešenia vo výťahových šachtách") bolo univerzálnej lešenárskej topánke pridelené číslo certifikátu 02045.

Univerzálna lešenárska topánka má množstvo možností použitia.

Spôsob upevnenia siaha od upevnenia hmoždinkami v betónových a murovaných šachtách cez priskrutkovanie ku kotviacej lište až po priskrutkovanie alebo privarenie k oceľovému lešeniu. V závislosti od typu upevnenia je možné použiť bodové zaťaženie max. 3.0 až 7,0 kN. Táto lešenárska topánka nie je určená na dynamické zaťaženie. musí byť zabezpečená šírka skultúrnenia minimálne 100 mm.

Dotaz na produkt