Katalóg

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Prechodové mechy (Classic) od Arno Arnold GmbH

Dotaz na produkt  

Arno Arnold má ako vynálezca vlnovca rozsiahle znalosti o vlnovcoch. Veľmi skoro sa ukázalo, že v situáciách, keď sa vytvára veľa triesok, dodatočná ochrana nad vlnovcom zlepšuje jeho funkciu a životnosť. Preto sme vyvinuli prídavné teleskopické plechy, ktoré na hornej ploche tvoria uzavretý kryt. Spájajú výhody vlnovca, ako je nepriepustnosť pre kvapaliny a prach, s výhodami oceľového teleskopického krytu, ako je ochrana pred horúcimi a ostrými trieskami.

Teleskopické plechy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú navrhnuté tak, aby mali účinný okamžitý odrazový účinok. V závislosti od dostupného priestoru možno plechy namontovať tak, aby boli pohyblivé alebo pevne pripevnené na mieste. Keďže je obzvlášť dôležité, aby plechy tvorili tesné tesnenie v prednej časti, odporúčame použiť náš patentovaný systém plechov na zadnej strane. Tie vytvárajú protitlak, čo znamená, že teleskopické plechy zabezpečujú na strane, ktorá je vystavená nárazom triesok, tesnenie bez medzier.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Prechodové mechy

okrúhle harmonikové manžety (Rondet)

Okrúhle vlnovce Rondet sa používajú všade tam, kde je potrebné zaručiť pohyblivosť, napr. pre vretená a kĺby.

Poskytujú spoľahlivú ochranu proti silnému znečisteniu vo všetkých ponúkaných m...

Kryt stropu (Roover)

Strešné kryty sú vhodné na ochranu pred víriacimi sa trieskami.

Možno ich dodatočne namontovať na zadné steny vybavené na tento účel. Rôzne otváracie mechanizmy umožňujú nakladanie žeriavom...

Zdravotnícke riešenia

Kryty vo forme vlnovcov alebo valčekových krytov napr. pre sanitky, operačné stoly alebo lôžka na prepravu.

Pri navrhovaní a výrobe ochranných krytov Arnold pre zdravotnícku techniku musia...

Lineárne vodiace vlnovce

ARNO ARNOLD vyrába lineárne vodiace vlnovce pre všetkých bežných výrobcov v štandardných profiloch, v každom špeciálnom rozmere a geometrii.

Viac informácií je k dispozícii na vyžiadanie.

Zdvíhací stolový vlnovec

Pri zdvíhaní stolových vlnovcov v montážnych linkách odporúčame vizuálne indikovať zdvihnutú polohu pomocou žltej bočnej ochrany v každom z&a...