Katalóg

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Späť na zoznam

Brzdy s viacerými kotúčmi od Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Dotaz na produkt  

Na bezpečné držanie statických bremien môžu byť naše hydraulické motory a kombinácie motora s prevodovkou dodatočne vybavené pružinovou viackotúčovou brzdou. Brzda sa otvorí, keď sa na prípojku ovládacieho vedenia vyvinie tlak. Maximálny pridržiavací moment sa dosiahne silou pružiny, keď je ovládacie vedenie bez tlaku. Je potrebné rozlišovať medzi typmi bŕzd LBD a FL:

. Brzdy typu LBD tvoria s motorom jeden celok. V zásade sú určené na maximálny možný krútiaci moment motora. Pripojovacie rozmery bŕzd sú zhodné s rozmermi príslušných motorov, takže v prípade potreby možno brzdy ľahko dodatočne namontovať. Obsahujú povrchovo upravené vnútorné časti a špeciálny tesniaci systém, preto sa tieto brzdy môžu prevádzkovať aj s nehorľavými tlakovými kvapalinami, ako je HFC.

Na montáž na planetovú prevodovku sa používajú štandardizované montážne diely. Brzdy typu FL tvoria v podstate jednotku s príslušnou prevodovkou. Hydraulický motor sa tiež montuje na vstup brzdy pomocou štandardných prídavných zariadení. Výber bŕzd závisí od veľkosti prevodovky a príslušného pridržiavacieho momentu.

Dotaz na produkt