Katalóg

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Späť na zoznam

Pneumatický štartér od Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Dotaz na produkt  

Pneumatické štartéry Düsterloh sa používajú na štartovanie dieselových motorov a turbín. V podstate pozostávajú z prevodového motora, jednokoľajového pohonu s redukčným prevodom a kombinácie ventilov. Keďže prevodový motor vyvíja najväčší krútiaci moment pri uvoľnení, je obzvlášť vhodný na spúšťanie dieselových motorov. Pneumatické štartéry Düsterloh sa môžu prevádzkovať vzduchom alebo plynom. Sú nezávislé od akumulácie elektrickej energie, bezúdržbové a nevýbušné.

Dostupný rad dosahuje krútiaci moment meraný na pastorku štartéra až 510 Nm pri pracovnom tlaku 15 barov. Na dosiahnutie vyšších štartovacích výkonov je možné prevádzkovať dva štartéry paralelne. Na tento účel je k dispozícii bezpečnostný obvod, ktorý umožňuje naštartovanie dieselového motora len vtedy, keď sú pastorky oboch štartérov úplne zaaretované v krúžkovom prevode dieselového motora.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Pneumatické štartéry

Pneumatický štartér (PS 24/20 - 32/20 )

Proces štartovania sa uskutočňuje postupným otváraním samozatváracieho ventilu alebo hlavného ventilu, ktorý je zvyčajne namontovaný priamo na štartéri.

Stlačenie záberového piesta spôsobí...

Pneumatický štartér (PS HY, 61/20 - 2360 )

Pri tejto sérii stačí štartovací impulz (ručne, pneumaticky diaľkovo ovládaný, elektrický alebo núdzový). Proces spustenia sa potom vykoná automaticky. Špeciálne navrhnutý systém časovania spôsobuje,...