Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Späť na zoznam

Meracie stroje (ACCURA 2000) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Prispôsobené vašim potrebám a rozpočtu

Koncepcia platformy ACCURA 2000 vám umožňuje nakonfigurovať merací stroj podľa vašich potrieb. Ak sa zmenia vaše požiadavky na vybavenie, snímače a softvér, zmení sa aj ACCURA 2000. Výhodou je pre vás atraktívna cena a nízke náklady počas životného cyklu. K technickým zaujímavostiam ACCURA 2000 patrí inovatívna izolačná technológia, nové vzduchové ložiská na krátke dráhy pohybu a vyššia priechodnosť obrobkov. Konštrukcia nenáročná na údržbu zaručuje maximálnu dostupnosť.

Teplotná nezávislosť vďaka technológii F.I

Kolísanie teploty sa musí zohľadniť najmä pri meracích aplikáciách v blízkosti výroby. Mostík nového modelu ACCURA 2000 je vybavený jedinečným, vysokoúčinným izolačným systémom, ktorý zabezpečuje požadovanú presnosť pri prevádzke v dielni.

Voľne voliteľná teplota merania (20-26 °C)

Meracie stroje sa musia prevádzkovať pri konštantných teplotách. So zariadením ACCURA 2000 si môžete voľne zvoliť teplotu merania a znížiť náklady na klimatizáciu.

Maximálna flexibilita snímača

Na zariadení ACCURA 2000 možno použiť všetky dostupné snímače od spoločnosti Carl Zeiss. "Hmotnostná" multisenzorová technológia umožňuje časovo úspornú výmenu optických a kontaktných snímačov.

Výkonnostný balík s technológiou navigátora

Balík Performance Package pre ACCURA 2000 obsahuje možnosť navigátora VAST na ešte presnejšie snímanie. Táto technológia vždy dosahuje maximálnu rýchlosť pohybu a skenovania, čím skracuje váš drahocenný čas merania na minimum. Súčasťou balíka je aj potrebná bezpečnostná technológia s laserovým monitorovaním.

Dotaz na produkt