Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Späť na zoznam

Optické meracie prístroje (O-SELECT) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Spoľahlivé meranie stlačením tlačidla

Vďaka plne automatickému nastaveniu osvetlenia aj zaostrenia sa eliminujú chyby merania spôsobené vplyvom obsluhy. Jednoduchým stlačením tlačidla ZEISS O-SELECT vyhodnotí charakteristiky a zdokumentuje výsledky - v prípade potreby aj v profesionálnej správe.

Nový, inteligentný digitálny merací projektor ZEISS O-SELECT

Vo výrobnom prostredí optické a kontaktné súradnicové meracie stroje čoraz častejšie nahrádzajú manuálne zariadenia, ako sú goniometre, meradlá a profilové projektory. Pri týchto manuálnych nástrojoch však nemožno zanedbať vplyv obsluhy. S technológiou O-SELECT spoločnosť ZEISS znižuje tento vplyv na minimum. Vďaka vysokej úrovni automatizácie a jednoduchému používaniu možno komplexné merania vykonať rýchlo, sledovateľne a reprodukovateľne.

Najrýchlejší spôsob, ako získať výsledky

Softvér ZEISS O-SELECT spája metrologické know-how spoločnosti ZEISS s inovatívnym a jednoduchým ovládaním. Sériové merania sa vykonávajú stlačením tlačidla - bez ohľadu na obsluhu. Jednotlivé merania a plány meraní nie sú so softvérom ZEISS O-SELECT žiadny problém: je totiž veľmi zrozumiteľný, ponúka jasné pokyny pre obsluhu a znižuje jej pracovné zaťaženie.

Inteligentný, kompaktný a spoľahlivý

Hardvér a softvér ZEISS O-SELECT sú optimálne zladené, aby sa zabezpečilo, že 2D geometrie sa dajú testovať s mimoriadnou rýchlosťou a spoľahlivosťou. Jeho kompaktnosť a robustnosť umožňujú inštaláciu ZEISS O-SELECT prakticky na akomkoľvek mieste. Svoje testované diely môžete merať presne tam, kde potrebujete - či už pri vstupnej kontrole alebo vo výrobe.

Dotaz na produkt