Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Späť na zoznam

Priemyselné počítačové tomografy (METROTOM 800) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Vaša voľba pre kompaktné presné diely

METROTOM 800 je prispôsobený požiadavkám vstrekovacieho priemyslu. Spĺňa všetky požiadavky stredne veľkých spoločností v oblasti plastov, kompozitných materiálov a keramických dielov. Zároveň sa vyznačuje atraktívnym pomerom cena/výkon

Pri vývoji systému METROTOM 800 boli rozhodujúce minimálne náklady na údržbu systému a maximálna dostupnosť. To sa podarilo dosiahnuť vďaka použitiu bezúdržbovej technológie röntgenových trubíc s mikroohniskom. Extrémne malé ohniská umožňujú ostré projekčné obrazy na detektore - základ vysokej presnosti merania. Detektor METROTOM 800 poskytuje takmer tri milióny pixelov na rozpoznávanie veľmi vysokých detailov.

Plynule nastaviteľný mechanizmus pohybu

Vo vnútri meracieho rozsahu v tvare valca možno diely umiestniť do ľubovoľnej polohy v dráhe lúča prostredníctvom plynule nastaviteľného mechanizmu pohybu. Detektor je vždy optimálne osvetlený projekciou dielu. Spolu s vertikálnym nastavením umožňuje táto funkcia zväčšiť špecifické oblasti dielov na meranie detailov vo vzťahu k celému dielu.

Vďaka použitiu polymérbetónu na kryt sa možno do značnej miery vyhnúť použitiu olova. Spoločnosť Carl Zeiss tu demonštruje, ako môže využitie moderných materiálov zabezpečiť maximálnu ochranu zamestnancov, obsluhy systému a životného prostredia - pri implementácii dokonalej meracej technológie, špičkovej ergonómie a zodpovedajúceho dizajnu.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Priemyselné počítačové tomografy

Priemyselné počítačové tomografy (METROTOM 1500)

Ideálny stroj pre širokú škálu dielov

METROTOM 1500 - ideálny súradnicový merací stroj na báze CT pre širokú škálu aplikácií týkajúcich sa veľkosti a hustoty materiálu.

...