Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Vákuové spájkovanie s VVBM 150 od IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Odpoveď na inzerát

Vákuové spájkovanie je preferovanou tepelnou metódou spájania rôznych materiálov vrátane náročných materiálov, ako je karbid volfrámu, keramika a materiály na báze diamantu, ako sú pevné PCD, MCD, CVD atď.

Na rozdiel od iných metód, ako je spájkovanie plynovým plameňom, je vákuové spájkovanie ekologické a čisté, pretože sa pri ňom nepoužívajú horľavé plyny ani tavidlá. Spotreba energie sa ľahko monitoruje prostredníctvom displeja stroja.

Tento proces je však aj náročnejší, pretože každý materiál si vyžaduje individuálny výber spájkovacieho plniaceho drôtu a rôzne parametre spájkovania, ako je sklon rampy, čas držania a chladiaca rampa.

Spoločnosť IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH vyvinula VVBM 150, spoľahlivú vertikálnu vákuovú komoru s podporou Industry 4.0, ktorá je vybavená turbočerpadlom Pfeiffer Vacuum a PLC regulátorom BECKHOFF naprogramovaným spoločnosťou IEW na presné riadenie teploty. Na minimalizáciu kontaminácie a zabezpečenie optimálnej kvality komponentov sa ako vákuová komora používa rúrka z kremenného skla bez kovov. Dvojzónová vákuová komora umožňuje homogénne teploty v komore s odchýlkou menšou ako 10 °C.

Starostlivo nastaviteľné teplotné rampy znižujú tepelné namáhanie spájkovaných komponentov a proces vákuového spájkovania možno spoľahlivo reprodukovať. VVBM 150 umožňuje spracovať viacero typov výrobkov v jednom spájkovacom cykle za predpokladu, že majú podobnú veľkosť, aby sa zabezpečili konzistentné výsledky spájkovania. Výrobné výkresy možno priradiť k príslušným programom a uložiť ich do prístroja, aby sa súčasne spájkovali zodpovedajúce skupiny výrobkov.

VVBM 150 vyniká nielen pokrokovou technológiou a presnosťou, ale aj vysokou hospodárnosťou. Možnosť spracovávať niekoľko typov výrobkov súčasne v jednom spájkovacom cykle zvyšuje produktivitu a šetrí čas a energiu. Spoľahlivá reprodukovateľnosť procesu spájkovania minimalizuje odpad a optimalizuje spotrebu materiálu, vďaka čomu je VVBM 150 nákladovo efektívnym riešením pre náročné aplikácie.

VVBM 150 je výsledkom záväzku spoločnosti IEW v oblasti výskumu a vývoja a umožňuje nevídanú všestrannosť vďaka inovatívnemu vertikálnemu usporiadaniu vákuovej komory z kremenného skla. Vysoko homogénne rozloženie teploty v komore zabezpečuje vynikajúce výsledky spájkovania s teplotnou odchýlkou menšou ako 10 °C. Spoločnosť IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH je hrdá na to, že môže predstaviť prelomové riešenie VVBM 150, ktoré posúva presnosť, účinnosť a celkovú kvalitu procesu vákuového spájkovania na novú úroveň a stanovuje nové štandardy v tomto odvetví.


 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Rakúsko