Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

O iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vývoj a výroba stredofrekvenčných a vysokofrekvenčných indukčných vykurovacích systémov na spájkovanie, žíhanie, zmršťovanie, kalenie a na vedecké a testovacie technológie.
Práca s indukčným ohrevom a indukčnými systémami si vyžaduje dlhoročné skúsenosti a rozsiahle know-how.

Sme výrobcom indukčných zariadení a špecializujeme sa na tepelné spracovanie pomocou systémov indukčného ohrevu a na špeciálne riešenia kompletných systémov podľa požiadaviek zákazníka.
Zariadenia a systémy pre indukčný ohrev vyvíjame a konštruujeme od roku 1996. Preslávili sme sa v oblasti regulácie teploty a v tejto súvislosti ponúkame malé sekvenčné riadenie PLC pre presne riadený proces ohrevu. Našimi zákazníkmi sú celosvetovo pôsobiace priemyselné podniky z automobilového priemyslu, ako aj podniky z oblasti výroby nástrojov a strojárstva a výskumné ústavy a univerzity.

Indukčný ohrev sa dá použiť všade tam, kde je potrebné tepelne spracovať kovy. Je vhodný pre obrobky zo železa, nehrdzavejúcej ocele, medi, mosadze, hliníka a všetkých ostatných elektricky vodivých materiálov.

Okrem vývoja, výroby a predaja indukčných generátorov/indukčných ohrievacích systémov vo všeobecnosti vám spoločnosť iew ponúka aj spájkovacie systémy, kaliace systémy, lisovacie systémy, ako aj kompletné systémy na mieru, napr.Napr. indukčné ohrievacie zariadenie s ručným pracoviskom, chladiace zariadenia na chladenie indukčných zariadení, stolové a policové systémy atď.

Pritom aj vákuové spájkovacie zariadenia patria k jednej z našich hlavných oblastí!

Indukčné vykurovacie systémy (TTH20/TTH25)

Stacionárny systém s nepretržitou prevádzkou

Indukčný vykurovací systém TTH20/TTH25 sa skladá z dvoch komponentov, vysokofr...

Indukčné ohrevné systémy ( TTH2t/TTH3t/TTH5t)

Stacionárny systém s nepretržitou prevádzkou

Indukčný vykurovací systém TTH2t/TTH3t/TTH5t s vodným chladením pozostáva z dvoch komponentov: Generátor striedavého prúdu a vy...

Indukčná vykurovacia jednotka, mobilná (TTH2HT)

Indukčná vykurovacia jednotka TTH2HT sa skladá z dvoch komponentov, vysokofrekvenčného generátora a stacionárnej vykurovacej stanice s príslušným induktorom.

TTH2HT bola navrhnutá s využ...

Riadenia s programovatelnou pamätou

Automatické sekvenčné riadenie iew GmbH umožňuje realizovať procesy indukčného ohrevu až so 100 rôznymi programami s alfanumerickým zadávaním názvu programu, ako aj príslušných teplotných profilov (na...

Vákuové spájkovanie / spájkovací stroj (VVBM150)

Okrem našich osvedčených indukčných systémov pre technológiu spájkovania ponúkame od roku 2018 aj náš inovatívny vákuový spájkovací systém VVBM 200 (vertikálny vákuový spájkovací stroj). Aby sme aj...

Vákuový spájkovací stroj (VVBM 200)

  1. Okrem našich osvedčených indukčných systémov pre technológiu spájkovania ponúkame od roku 2018 aj náš inovatívny vákuový spájkovací systém VVBM 200 (vertikálny vákuový spájkovací stroj). Aby...

Indukčná spájkovacia jednotka (IBU105/2)

Indukčné spájkovanie honovacích nástrojov

Táto zostava je ručné spájkovacie pracovisko na spájkovanie honovac&iacut...

Indukčná spájkovacia jednotka (IBU115)

Indukčné spájkovanie rúrok z nehrdzavejúcej ocele v automobilovom priemysle
Toto spájkovacie pracovisko je vybavené jednotkou ochranného plynu a je určené na indukčné spájkovanie rú...

Indukčná kaliaca jednotka (IHU108)

Indukčné kalenie kolesa kompresora a jeho hriadeľa

Tento kaliaci systém sa používa ako súčasť tréningového systému na určenie energetickej účinnosti procesu zvárania a násl...

Indukčná kaliaca jednotka (IHU120)

Vertikálne kalenie malých dielov
Toto zariadenie je vertikálny kaliaci systém na kalenie malých dielov a na žíhanie skľučovadiel. Tento systém je vybavený rotačným upínacím systémom s otáčka...

Foil embossing machines (IPU 103)

Indukčné razenie je proces, pri ktorom sa fólia umiestni na kovovú dosku. Po dosiahnutí požadovanej teploty sa do fólie pomocou pečiatky vyrazí obrys.

Výroba induktorov

Iba ak je induktor skonštruovaný optimálne, možno s ním vyrábať obrobky najlepšej možnej kvality. Tvar je preto presne prispôsobený obrobku a výkonu systému.

Najskôr určíme optimálne vlastnos...

Na veľtrhu TestXpo 2023 v Ulme predstaví spoločnosť IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukčný systém, v ktorom možno keramickú vzorku na ťah ohrievať pomocou susceptorovej trubice.
Vákuové spájkovanie je preferovanou tepelnou metódou spájania rôznych materiálov vrátane náročných materiálov, ako je karbid volfrámu, keramika a materiály na báze diamantu, ako sú pevné PCD, MCD, CVD atď.