Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Späť na zoznam

Vákuové spájkovanie / spájkovací stroj (VVBM150) od iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Dotaz na produkt  

Okrem našich osvedčených indukčných systémov pre technológiu spájkovania ponúkame od roku 2018 aj náš inovatívny vákuový spájkovací systém VVBM 200 (vertikálny vákuový spájkovací stroj). Aby sme aj malým a stredným podnikom s menším celkovým objemom ponúkli vhodné riešenie, vyvinuli sme kompaktnejší a cenovo výhodnejší model VVBM150, ktorý je k dispozícii od roku 2022.

Vákuová spájkovačka sa vyznačuje vertikálnou konštrukciou vákuovej komory, vďaka ktorej je pre komponenty využiteľná celá dĺžka 350 mm (resp. 240 mm v prípade VVBM150). Komponenty môžu byť umiestnené na rôznych úrovniach (všetkých možných 25 mm) a naša 3-zónová regulácia teploty (alebo 2 zóny pre VVBM150) zabezpečuje optimálne rozloženie teploty vo vákuovej komore. Vďaka tomu sú možné teplotné rozdiely menšie ako 10 °C. Aby sme udržali kontamináciu systému a komponentov na čo najnižšej úrovni, zvolili sme ako vákuovú komoru trubicu z kremenného skla, aby sme pracovali čo najmenej s kovmi. To vedie k ďalšej optimalizácii kvality komponentov vákuovo spájkovaných výrobkov.

Náš systém vákuového spájkovania má tiež zabudované pozorovacie okienko na kontrolu a vývoj procesu. Našim zákazníkom ponúkame nielen samotný systém, ale aj komplexné poradenstvo v oblasti procesu spájkovania vrátane výberu spájky a výberu procesu.

Exkluzívne pri modeli VVBM200 ponúkame možnosť integrácie aktívneho dusíkového chladenia, ktoré skracuje celkový čas cyklu. Okrem toho je systém vybavený reguláciou čiastočného tlaku, aby sa zabránilo odplyneniu striebra v aktívnych spájkach pri vyšších teplotách. To je dôležité najmä pri aplikáciách, ako je MKD alebo CVD spájkovanie na dosiahnutie vysokej pevnosti.

V súhrne vám ponúkame tieto výhody:

Vertikálna konštrukcia vákuovej komory pre maximálne využitie priestoru
Pozorovacie okno na kontrolu procesu a vývoj
Exkluzívne pre VVBM200: Regulácia čiastočného tlaku na spájkovanie pri vyšších teplotách (bez odplyňovania striebra)
Exkluzívne pre VVBM200: Voliteľné chladenie dusíkom na skrátenie celkového času procesu
Vysoká teplotná homogenita menej ako 10 °C vďaka 3-zónovej regulácii teploty (resp. 2-zónová regulácia teploty pri VVBM150)


Pre ďalší náhľad do nášho systému vákuového spájkovania odporúčame naše produktové video pod nasledujúcim odkazom: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Vacuum brazing

Vákuový spájkovací stroj (VVBM 200)

  1. Okrem našich osvedčených indukčných systémov pre technológiu spájkovania ponúkame od roku 2018 aj náš inovatívny vákuový spájkovací systém VVBM 200 (vertikálny vákuový spájkovací stroj). Aby...