Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Späť na zoznam

Indukčná kaliaca jednotka (IHU108) od iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Dotaz na produkt  

Indukčné kalenie kolesa kompresora a jeho hriadeľa

Tento kaliaci systém sa používa ako súčasť tréningového systému na určenie energetickej účinnosti procesu zvárania a následného kalenia.

Nosná doska s obrobkom sa zaťaží kompresorovým kolesom a jeho hriadeľom a stlačením tlačidla sa presunie do bezpečnostnej komory. Robot zoberie z tejto nosnej dosky dva diely a upne ich do automatizovanej zváracej stanice. V tejto stanici sa hriadeľ a kompresorové koleso zvárajú. V nasledujúcom kroku robot súčiastku vyberie a vloží ju do prípravku, ktorý je na tento účel k dispozícii v IHU108. Po optickom rozpoznaní obrobku sa začne samotný proces kalenia s cieľovou teplotou 1000 °C. Následne sa obrobok ochladí pomocou integrovanej indukčnej sprchy.

Vďaka sekvenčnému riadeniu PLC (navigácia v menu v nemeckom jazyku), ako aj bezkontaktnému meraniu teploty (pyrometer) je možné definovať niekoľko programov ohrevu, vďaka čomu sa môžu účastníci vzdelávania postupne oboznámiť so zlepšovaním energetickej účinnosti. Po vybratí hotovej súčiastky z IHU108 sa táto opäť umiestni na nosnú dosku a vypustí z bezpečnostnej komory.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Zariadenia na indukčné kalenie

Indukčná kaliaca jednotka (IHU120)

Vertikálne kalenie malých dielov
Toto zariadenie je vertikálny kaliaci systém na kalenie malých dielov a na žíhanie skľučovadiel. Tento systém je vybavený rotačným upínacím systémom s otáčka...