Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

IEW Induktive Erwärmungsanlagen predstavuje inovatívny indukčný systém na veľtrhu TestXpo 2023 spoločnosti Zwick Roell v nemeckom Ulme

Na veľtrhu TestXpo 2023 v Ulme predstaví spoločnosť IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukčný systém, v ktorom možno keramickú vzorku na ťah ohrievať pomocou susceptorovej trubice.

Vďaka vysokofrekvenčnej indukcii možno dosiahnuť požadovanú teplotu rýchlo a šetrne bez narušenia integrity materiálu. Táto technológia ponúka širokú škálu možných aplikácií vo výskumných laboratóriách a v priemysle.

TestXpo 2023 je významný veľtrh skúšobnej techniky a výskumu materiálov, ktorý priťahuje odborníkov z rôznych odvetví. IEW Induktive Heating Systems sa teší na návštevníkov z automobilového priemyslu, strojárstva, výskumných ústavov a univerzít.

Navštívte stánok IEW Induktive od 16.10.2023 do 19.10.2023 na TestXpo 2023 by Zwick Roell v Ulme a pozrite si ohrev keramickej vzorky naživo v našom stánku, tešíme sa na vašu návštevu!



Kontakt pred a počas výstavy:

Simon Riefling

International Sales Management
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobil: 004915735730879
E-mail: s.riefling@iew.eu



o spoločnosti IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH:

IEW Induktive Erwärmungsanlagen je popredným výrobcom indukčných systémov pre rôzne priemyselné odvetvia na celom svete. Od roku 1996 spoločnosť vyvíja a vyrába riešenia na mieru na tepelné spracovanie materiálov. IEW sa špecializuje na indukčné systémy na spájkovanie, žíhanie, zmršťovanie, kalenie a vedeckú a skúšobnú techniku. Kvalita, presnosť a spokojnosť zákazníkov sú v spoločnosti IEW najvyššími prioritami a spoločnosť neustále stanovuje nové štandardy v oblasti indukčných technológií ohrevu.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/

Viac noviniek

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hala 9 / stánok D15