Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

30.04.2024 01:04

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hala 9 / stánok D15

IEWInduktive Erwärmungsanlagen GmbH Výrobca indukčných a vákuových spájkovacích systémov

V máji (14.05.2024 - 17.05.2024) konečne opäť nastal ten čas: GrindingHub v Stuttgarte otvára svoje brány a my máme možnosť prezentovať tam naše výrobky a služby. Veľmi sa na to tešíme!

Napriek všetkým výzvam budeme samozrejme vystavovať aj tento rok. Nájdete nás v hale 9, stánok D15 a oproti minulému veľtrhu sa nám podarilo zväčšiť plochu nášho stánku. Získame tak viac priestoru na to, aby sme vám mohli predstaviť naše výrobky a diskutovať o vašich úlohách v oblasti technológie spájkovania, ale aj o všetkých úlohách indukčného ohrevu všeobecne.

Skúšky indukčného a vákuového spájkovania priamo vo výstavnom stánku

Ako vždy budeme mať so sebou plne funkčné indukčné pracovisko vybavené indukčným systémom TTH5 (5 kW) vrátane regulácie teploty pomocou PLC a infračerveného pyrometra, automatického zdvíhacieho stĺpa atď. Radi tu vykonáme skúšky na súčiastkach, ktoré si prinesiete.

V našom stánku máme aj vákuový spájkovací systém VVBM200, na ktorom pre vás tiež môžeme vykonať skúšky vákuového spájkovania. Stačí, ak si so sebou prinesiete vzorky súčiastok a my vám na mieste naživo predstavíme možnosti technológie vákuového spájkovania.

Indukčnú pracovnú stanicu a systém vákuového spájkovania si môžete zakúpiť za špeciálnu veľtržnú cenu. Neváhajte nás kontaktovať!

Nový vákuový spájkovací stroj VVBM150

Po úspechu nášho vákuového spájkovacieho stroja VVBM200 v oblasti diamantových nástrojov sme vyvinuli cenovo výhodnejší stroj VVBM150. Tá sa vyznačuje kompaktnosťou a nákladovou efektívnosťou bez toho, aby bola ohrozená kvalita. Vďaka menším rozmerom a menšej zložitosti ponúka atraktívnu možnosť pre spoločnosti všetkých veľkostí. Tento systém sa nám už podarilo veľmi úspešne umiestniť na trhu a radi vám ho na GrindingHube predstavíme podrobnejšie.

Viac noviniek

Na veľtrhu TestXpo 2023 v Ulme predstaví spoločnosť IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukčný systém, v ktorom možno keramickú vzorku na ťah ohrievať pomocou susceptorovej trubice.