Katalóg

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

O iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vývoj a výroba stredofrekvenčných a vysokofrekvenčných indukčných vykurovacích systémov na spájkovanie, žíhanie, zmršťovanie, kalenie a na vedecké a testovacie technológie.
Práca s indukčným ohrevom a indukčnými systémami si vyžaduje dlhoročné skúsenosti a rozsiahle know-how.

Sme výrobcom indukčných zariadení a špecializujeme sa na tepelné spracovanie pomocou systémov indukčného ohrevu a na špeciálne riešenia kompletných systémov podľa požiadaviek zákazníka.
Zariadenia a systémy pre indukčný ohrev vyvíjame a konštruujeme od roku 1996. Preslávili sme sa v oblasti regulácie teploty a v tejto súvislosti ponúkame malé sekvenčné riadenie PLC pre presne riadený proces ohrevu. Našimi zákazníkmi sú celosvetovo pôsobiace priemyselné podniky z automobilového priemyslu, ako aj podniky z oblasti výroby nástrojov a strojárstva a výskumné ústavy a univerzity.

Indukčný ohrev sa dá použiť všade tam, kde je potrebné tepelne spracovať kovy. Je vhodný pre obrobky zo železa, nehrdzavejúcej ocele, medi, mosadze, hliníka a všetkých ostatných elektricky vodivých materiálov.

Okrem vývoja, výroby a predaja indukčných generátorov/indukčných ohrievacích systémov vo všeobecnosti vám spoločnosť iew ponúka aj spájkovacie systémy, kaliace systémy, lisovacie systémy, ako aj kompletné systémy na mieru, napr.Napr. indukčné ohrievacie zariadenie s ručným pracoviskom, chladiace zariadenia na chladenie indukčných zariadení, stolové a policové systémy atď.

Pritom aj vákuové spájkovacie zariadenia patria k jednej z našich hlavných oblastí!

Jednotka na spájkovanie inertným plynom

Tavidlo používané počas bežného procesu spájkovania je často príčinou korózie a popálenín na obrobku. Inklúzie tavidla môžu tiež viesť k zhoršeniu vlastností súčiastky. Okrem toho v dôsledku prítomnos...

Indukčné popúšťanie

Indukčné popúšťanie je pododdiel tepelného spracovania, pri ktorom vopred definované zahrievanie prostredníctvom procesu zahrievania a ochladzovania vedie k špecifickým požadovaným vlastnostiam súč...

Spájkovanie

Spájkovanie na mäkko, tvrdé spájkovanie a vysokoteplotné spájkovanie sú rôzne procesy spájkovania, pri ktorých možno využiť indukčný ohrev.

Spájkovanie na mäkko: Mäkké spájkovanie je pro...

Na veľtrhu TestXpo 2023 v Ulme predstaví spoločnosť IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukčný systém, v ktorom možno keramickú vzorku na ťah ohrievať pomocou susceptorovej trubice.
Vákuové spájkovanie je preferovanou tepelnou metódou spájania rôznych materiálov vrátane náročných materiálov, ako je karbid volfrámu, keramika a materiály na báze diamantu, ako sú pevné PCD, MCD, CVD atď.