Katalóg

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

O Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Originál!
Mnohí hovoria, že HERMLE vyrába najlepšie stroje na svete.

HERMLE je predovšetkým o frézovaní a dosahovaní vynikajúcich výsledkov. A práve to sa snažíme zabezpečiť našou architektúrou, štruktúrou, prácou, prístupom, vývojom, inžinierstvom, montážou a servisom. Všetko, čo dosiahneme, zmeníme alebo optimalizujeme, robí naše výsledky lepšími, presnejšími, rýchlejšie dostupnými - nič viac a nič menej.

"frézovanie v najlepšej kvalite" - ako slogan spoločnosti HERMLE AG - to výstižne vystihuje. Označuje vysoko výkonné, vysoko inovatívne obrábacie centrá, ktoré sa dostali na popredné miesto na národnej i medzinárodnej úrovni. Znamená rozvetvenú a úzko prepojenú predajnú a servisnú sieť a prítomnosť viac ako 30 000 úspešne nainštalovaných strojov po celom svete.

V konečnom dôsledku znamená úspech našich zákazníkov, ktorí s našimi výrobkami dosahujú najlepšie výsledky z hľadiska presnosti a efektívnosti.

Čo však umožňuje "frézovanie na najvyššej úrovni"? Neustály prísun nových nápadov a príslovečná precíznosť HERMLE vo výrobe, procesné poradenstvo a spoľahlivé riadenie projektov. S našimi približne 1 400 vysoko motivovanými zamestnancami, ktorí sú za toto všetko zodpovední, vytvárame základ. A to na mieste, ktoré je už tradične domovom presnej mechaniky a obrábacích strojov. Celkovo sú to tie najlepšie možné predpoklady. Sú to dôvody, prečo sa dnes tešíme poprednému postaveniu ako partner mnohých kľúčových priemyselných odvetví. Od veľkých komplexných komponentov až po najmenšie súčiastky v oblasti špičkových technológií. Od medicíny až po automobilové preteky. Sme lídrom!