Katalóg

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O STUBAI ZMV GmbH

Čo sa vám vybaví, keď počujete názov Stubai?
Možno sa vám vybavia nádherné horské masívy, nedotknuté kopce, hučiace ľadovce a čistá príroda? Stubaiské údolie je známe nielen svojou turistikou a pohostinnosťou. Už viac ako 100 rokov je región známy aj výrobou vysokokvalitných produktov z najlepšej dostupnej ocele. Stubai Tooling Industries je symbolom inovácie, kvality a bezpečnosti.

Zákazníci na celom svete oceňujú vysoko kvalitné náradie vyrobené v Tirolsku. Členovia našej spoločnosti úzko spolupracujú na budovaní úspechu, ktorý siaha ďaleko za hranice Rakúska.

Stubai znamená tradíciu. Niekoľko tisíc ton ocele ročne spracuje 24 členov Stubaiskej kooperácie na vysokokvalitné nástroje na opracovanie dreva a kovov, stavebníctvo, prípravu jedál a rekreáciu v prírode pre profesionálov aj hobby.

Športové rukavice (ETERNAL)

Športové rukaviceSTUBAI ETERNAL FULL FINGER sú mimoriadne ľahké a veľmi pohodlné. Sú vašou prvou voľbou, keď vaše ruky potrebujú ochranu pri vyšších (okolitých) teplotách. Sieťovin...

Držiaky na náradie (SPACE CLIP )

Skladovací systém SPACE CLIP je rovnako dômyselný ako jednoduchý. Rýchlo a jednoducho vytvorí priestor a poriadok v akejkoľvek miestnosti - či už je to lyžiareň, sklad, firma alebo garáž.

U...

Nylonová nárazová hlava
tvrdá, odolná proti opotrebovaniu, bez odštiepenia...