Katalóg

GKM Siebtechnik GmbH

GKM Siebtechnik GmbH

GKM Siebtechnik GmbH

O GKM Siebtechnik GmbH

Naše triediace stroje ponúkajú viac ako iné

Spoločnosť GKM je technickým lídrom na trhu s bubnovými triedičmi, vibračnými bubnovými triediacimi strojmi a laboratórnymi sitami so vzduchovou tryskou a vytriasacími sitami.
Využite viac ako 35 rokov skúseností v oblasti triediacich a spracovateľských technológií

  • Najvyššia kompetencia a know-how v oblasti technológie triedenia

  • Najnovší vývoj bubnových triediacich strojov v špičkovej kvalite a dizajne za priaznivé ceny

Ciele našej spoločnosti

Spoločnosť GKM Siebtechnik vyvíja a vyrába v Nemecku a celosvetovo predáva svoj sortiment triediacich strojov a flexibilných riešení triediacich systémov s renomovanými referenciami vo všetkých priemyselných odvetviach.
S naším vysoko skúseným tímom a našimi celosvetovými obchodnými partnermi sme národným a medzinárodným lídrom v našej oblasti podnikania. Spoločnosť GKM bude expandovať aj v budúcnosti - ako výrobný podnik s vlastníkmi, kvalitnými výrobkami a dlhoročným know-how je nezávislá so solídnym základom.
Spoločnosť GKM určuje trendy v oblasti inovatívnych riešení problémov a všetky jej ciele a aktivity sú v súlade so strategickými cieľmi jej zákazníkov. So svojimi triediacimi systémami ponúka koncepty s pridanou hodnotou.
Hlavným cieľom spoločnosti GKM je neustály solídny a na kvalite založený rast v budúcom rozvoji spoločnosti prostredníctvom internacionalizácie s dôsledným a profesionálnym marketingom a inováciami.
Dodatočne poskytované poradenstvo a služby vám pomôžu zvýšiť produktivitu.

Zabraňuje elektrostatickému nabíjaniu a zabezpečuje priame uzemnenie telesa stroja

Vaše v...