Katalóg

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

O Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Prívesy na profesionálne použitie

  • Prívesy pre osobné automobily
  • PRÍVESY SO VZDUCHOVOU BRZDOU
  • PRÍVESY PRE NÁKLADNÉ VOZIDLÁ
  • ŠPECIÁLNE VOZIDLÁ

Spoločnosť Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH vyrába viac ako 570 modelov v rozsahu od 0,6 do 7,0 t celkovej hmotnosti vo viac ako 25 sériách.

Okrem prívesov na prepravu osobných automobilov, kombi, stavebných strojov, dlhých materiálov, káblov a kontajnerov, trojstranných sklápačov, plošinových a skriňových prívesov zahŕňa sortiment prívesov aj mobilné zábrany a výstražné tabule, ako aj prívesy na údržbu ciest a diaľnic.

Prívesy vyrábané v Trebbineri sú určené na komerčné využitie. Musia zvládnuť drsný každodenný život s vysokým zaťažením. Rámy prívesov sú preto kompletne zvárané a kompletne žiarovo pozinkované. To oceňujú naši zákazníci z oblasti obchodu, živností a živnostenského podnikania.

Na našich domácich a zahraničných dodávateľov kladieme mimoriadne vysoké nároky. Preto zásadne používame len značkové nápravy s vynikajúcimi vlastnosťami odpruženia, vysokým kilometrovým nájazdom, ako aj bezúdržbovými ložiskami a zavesením kolies.

Spoločnosť Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH bola založená na jar roku 1997 a riadia ju traja konatelia. Samotná továreň môže nadviazať na dlhoročnú tradíciu prívesov Trebbiner. Jej efektívnosť a sila sú založené na kreativite v kombinácii s pokročilou technológiou.

Spoločnosť má v súčasnosti v Nemecku sieť viac ako 150 predajcov. Táto sieť predajcov je základom rýchleho a nekomplikovaného servisu a distribúcie náhradných dielov.

Spokojnosť našich zákazníkov má v politike spoločnosti najvyššiu prioritu. Preto sme si stanovili vysoké medzinárodné štandardy kvality. Po veľmi dôkladnej príprave a veľkom úsilí získala spoločnosť Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH v novembri 2000 certifikát podľa normy DIN EN ISO 9001.
Odvtedy v našej spoločnosti úspešne uplatňujeme manažment kvality.

Prívesy s posuvnou plachtou

  • Pre oblasť vysokých nakladačov vám ponúkame posuvnú plachtovú nadstavbu v rôznych konštrukčných variantoch pre špeciálne prepravné úlohy

Točnicovo riadené prívesy

Vysoký nakladač s otočným stolom

  • Vynikajúce jazdné vlastnosti
  • Môže sa riadiť s vodičským preukazom skupiny BE
  • Nájazdová brzda s automatickou spätnou a parkovacou...

Prívesy na dlhý materiál

Kompletne žiarovo pozinkovaná rámová konštrukcia s ojom typu V; bezúdržbová nemecká nápravová jednotka s mäkkým gumovým odpružením a vysokým samočinným tlmením; nájazdová brzda s automatickým spiat...

Firefighter trailers

výškovo nastaviteľné ťažné zariadenie, žiarovo pozinkované

Špeciálne vozidlá

Okrem "klasických" prívesov zahŕňa sortiment našej spoločnosti aj veľké množstvo špeciálnych vozidiel na najrôznejšie použitie.

Valníkové automobily

Brány na plošinu z eloxovaných lisovaných hliníkových profilov.

Zadný sklápač

Univerzálny stavebný príves

  • Na prepravu sypkých materiálov a rýpadiel vďaka nízkej nakladacej výške, vysokej svetlej výške a 45-stupňovému uhlu vyklápania
  • Široká škála prís...

Trojstranný sklápač

Žiarovo pozinkovaný sieťový nástavec pre trojcestný sklápač, trojstranne výkyvný; šírka oka 40 mm. Vybavenie trojcestného sklápača s potrebnými rohovými stĺpikmi.

Nadstavby prívesov

Zosilnený, znížený rám so stabilnými rohovými stĺpikmi, zváraný a kompletne žiarovo pozinkovaný; výška ložnej plochy cca. 420 mm; ťahadlo v tvare V, žiarovo pozinkované; guľová spojka; bezúdržbové...

Sklápacie korby

Ponúkame široký sortiment príslušenstva pre trojcestné aj zadné sklápače.

Upevnenie na vyklápacie bočnice z eloxovaných extrudovaných hliníkových profilov, trojstranne výkyvné; pre troj...

Valníkové nadstavby s plachtou

Pre vaše nákladné vozidlo - nové alebo ojazdené - vyrobíme karosériu na mieru.

napr. bočné steny a strechu možno úplne premiestniť, a to v okamihu

Odťahovacie prívesy

Výškovo nastaviteľné nakladacie a prepravné plochy pre 2 autá