Katalóg

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

O Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Od vašich nápadov k funkčným štandardným produktom

Vo svete plastov sme doma už viac ako 75 rokov. Využite naše skúsenosti z najrôznejších odvetví - od automobilového a elektrotechnického priemyslu až po výrobu strojov a zariadení. Spoločnosť Lüttgens vyrába konkurencieschopné štandardné výrobky, ktoré vám pomôžu priniesť dlhodobý úspech.
Ako výrobca vstrekovaných technických dielov a komponentov z termoplastov sme zvyknutí zvládať aj tie najťažšie výzvy. Spoločne s vami vyvíjame nápady, ktoré potom transformujeme do funkčných riešení.
Rozumieme zložitým interakciám. Od výberu optimálnych materiálov cez návrh výrobku až po najefektívnejší spôsob výroby sa s vaším projektom spojíme až do posledného detailu.

Plastové výlisky

V záujme racionálnej a ekologickej sériovej výroby neustále zvyšujeme stupeň automatizácie našich výrobných zariadení. Neustále nové investície do najlepších dostupných technológií nás udržiavajú v ob...

Plastové tvarovky

Veľmi žiadané v každodennom živote: naša presnosť

Tieto výrobky sa dotýkajú každého, pretože s nimi pracujeme každý deň - aj keď nie ste vášnivý kitesurfer. Pretože v tomto odvetví sú naša...

Plastové fúkacie súčiastky

Spoločnosť Lüttgens je výrobcom technických vstrekovaných dielov a zostáv z termoplastických technických plastov. Našim zákazníkom ponúkame kompetentné partnerstvo, aby sme kvalitne a spoľahlivo...

Držadlá z umelých hmôt

Kľúčom k úspechu je niekedy rez Lüttgens

Presnosť vždy zohrávala kľúčovú úlohu v technológii zámkov a kovaní. Dnes sa mnohé spoločnosti rozhodujú využiť odborné znalosti spoločnosti L&...

Vstrekované plastové diely

Naša otvorenosť novým produktom sa odráža vo viac ako 6 500 výrobkoch, ktoré už boli realizované

Vy nám zadáte špecifikácie a my určíme najefektívnejší spôsob vytvorenia produktu - všetky oddele...

Presné súčiastky z umelých hmôt

Vďaka nášmu vývoju produktov na mieru sme pomohli aj mnohým spoločnostiam v oblasti strojárstva a strojárstva. Nezriedka tak vznikli produkty, ktoré by bez našej podpory nemohli existovať.

Technické plastové diely

Spoločnosť Lüttgens vyrába vysokokvalitné plastové diely s vedomím, že ich používanie môže šetriť energiu a suroviny a prispievať k udržateľnej kvalite života.

Hybridné komponenty

Výhody hybridných dielov sa čoraz viac oceňujú aj v automobilovom priemysle. Znížená hmotnosť a vyššia nosnosť - dva kľúčové faktory vedúce k vyššej účinnosti - sú presvedčivými argumentmi pre čora...

Dielce z vysokovýkonných plastov

MATERIÁLOVÉ KNOW-HOW. PODKLAD PRE DIZAJNOVÉ PORADENSTVO

Spoločnosť Lüttgens je v úzkom kontakte s výrobcami materiálov, ktorí určuj&uacute...

Plastové súčiastky vystužené uhlíkovými vláknami

Pri vývoji nám najmodernejšie technológie založené na skúsenostiach, vedomostiach a kreativite pomáhajú vytvárať presné prototypy - začiatok špičkových riešení na mieru pre našich zákazníkov.

Spracovanie plastov

Ako výrobca technických vstrekovaných dielov a zostáv z termoplastov prijímame každú výzvu. Spoločne s vami vyvíjame nápady, ktoré potom premeníme na funkčné riešenia pre vás.

Because: R...

Termoplastické stavebné formy

Aj v oblasti energetických technológií spoločnosti opakovane využívajú naše odborné znalosti na získanie komponentov na mieru, ktoré presne zodpovedajú ich profilu požiadaviek.

Tvorba histórie s odbornosťou a precíznosťou

Vo svete plastov sme doma už viac ako 75 rokov. Využite naše skúsenosti v rôz...

Vždy nás fascinuje, ako malé časti môžu mať veľký význam