Katalóg

HAGO Druck & Medien

O HAGO Druck & Medien

... pre priemyselné podniky.

Mnohé priemyselné podniky z regiónu, ako aj globálni hráči, patria už mnoho rokov medzi spokojných zákazníkov spoločnosti HAGO. Výhodou našich zákazníkov je rozsiahle a flexibilné portfólio služieb spoločnosti HAGO. "Všetko z jednej ruky" - nie vždy najlacnejšie, ale vďaka synergiám zvyčajne "najlacnejšie", najspoľahlivejšie, a teda najhospodárnejšie. Počnúc obchodnými papiermi a formulármi, cez reklamné materiály a katalógy až po obaly, nálepky, etikety, návody na obsluhu a kompletné systémy. Našou silnou stránkou je predovšetkým spoľahlivá technická dodávka - presne načas alebo do konsignačného skladu. Každý, kto niekedy mal výpadok výroby kvôli chýbajúcim súčiastkam, vie, akí drahí môžu byť nespoľahliví partneri. Nemálo našich zákazníkov sa na nás spolieha, že im dodáme perfektnú kvalitu načas.

... pre stredne veľké podniky, obchod a komerciu.

Kým vy sa staráte o svojich zákazníkov, HAGO sa stará o váš vzhľad. Logo, obchodné dokumenty, brožúry, vaša prezentácia na internete - jednoducho všetko, čo dnes firma potrebuje, aby sa pozitívne prezentovala na trhu. Bez ohľadu na to, či máte jedného alebo 1000 zamestnancov. Na 1000 otázok týkajúcich sa vizuálnej komunikácie máte k dispozícii skúsenú kontaktnú osobu. HAGO je ten správny partner.

... pre združenia, vydavateľstvá a súkromné osoby.

Chcete upozorniť na svoje podujatie veľkoplošnými plagátmi alebo pravidelne vydávať svoj klubový časopis? Potom je pre vás spoločnosť HAGO tým správnym partnerom. Či už ide o plagáty, vouchery, letáky, vstupenky alebo časopisy - urobíme to pre vás - spoľahlivo, lacno a načas! Vrátane individuálneho spracovania expedície.

Navrhujeme a vyrábame blahopriania, svadobné pohľadnice, vianočné pohľadnice alebo aj smútočné pohľadnice podľa vašich osobných predstáv - individuálne pre vás! Povedzte nám svoje želania - my ich zrealizujeme! Rýchlo, lacno a profesionálne. Pre tých, pre ktorých je štandardná ponuka internetových tlačiarní príliš jednoduchá.

... pre vydavateľov a autorov.

Knihy sú na večnosť. Od nepamäti sú zrkadlom ľudského myslenia, uchovávateľmi myšlienok a nápadov naprieč hranicami času. Kniha si zaslúži osobitnú úctu. Spoločnosť HAGO vždy venovala dizajnu a výrobe kníh osobitnú lásku a starostlivosť. Dobre navrhnutá sadzba, typografia, vďaka ktorej je čítanie pre čitateľa pôžitkom, bezkyslíkaté papiere s dlhou životnosťou podľa normy DIN/ISO 6738, ako aj dokonalá väzba s technológiou PUR pre paperback alebo klasická niťová väzba pre bibliofilské diela. Aby sa z nich čitatelia mohli dlho tešiť